Søk i arkivet

Tok vann raskere enn det var mulig å tømme

Derfor måtte Ludvig Daae og Eivind Bøymo-Malm bryte Watski TwoStar.

34 båter har til nå brutt Watsi TwoStar regattaen. Kystseilasen til Arendal ble for tøff for mange, og av dem det gikk værst utover var Bavaria 42 Match «Ille Moro» med Færdervinner Ludvig Daae og Eivind Bøymo-Malm. Gutta har nå sovet ut i Kregerø er klar for opprydning i båten.

- Båten har hele tiden hatt problemer med lekkasje fra ankerbrønnen til forpiggen, sier Ludvig Daae til Seilas. - Lunde Båt har gjort en reparasjon for oss og vi trodde vi hadde saken under kontroll, men i denne seilasen har vi vært mer under enn over vann, og det var ikke mulig å stoppe vannet fra ankerbrønnen fra å lekke inn i båten. På det verste var del slik at vannet kom inn fortere enn vi klarte å pumpe det ut. Da sier det seg selv at det ikke gikk i lengden. En stund var vi også uten strøm ombord, sier Daae som etter noen timers søvn nå skal sette igang med å tømme båten. Det kan være ganske tidkrevende ettersom det ligge vann i alle kamre, sier han.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen