Telefonica Blue reiste seg i Stockholm
Telefonica Blue reiste seg i Stockholm

Telefonica Blue reiste seg i Stockholm

Med seier i dagens havneregatta i Stockholm holder Bouwe Bekking liv i håpen om 2. plassen sammenagt. Det er stadig en teoretisk mulighet for å slå Puma på målstreken.

Publisert Sist oppdatert

Telefonia Blue viste hvem som har vært best i innshore seilasene i dette Volvo Ocean Race. Med seiren i Stockholm idag, tok laget sin 4. seier i inport regattaene av syv mulige, og kuttet dermed Pumas forsprang i sammenlaget med 0.5 poeng. De to rivalene vant hver sin seilas og tok hver sin 3. plass i dagens to seilasen i Stockholmskjærgården, men med best plassering av de to i den siste seilasen, trakk Telefoniac Blue det lengste strå.

Ericsson 3 imponerte med 2. plass i den første seilasen idag, men kom sent ut i den andre og klarte aldri å seile seg opp i tetgruppen.

Resultater 7. inport race

1. Telefonica Blue - 4 p

2. PUMA - 3.5 p

3. Telefonica Black - 3 p

4. Ericsson 4 - 2.5 p

5. Ericsson 3 - 2 p

6. Delta Lloyd - 1.5 p

7. Green Dragon - 1 p

Banen var omkranset av et tusentall båter, noe som bekrefter den enorme interessen for Volvo Ocean Race i Sverige. Seilerfestivalen i Stockholm fortsetter til torsdag da seilerne legger ut på den siste etappen, da også med den russiske båten tilbake i racet.

Sammenlagt før siste etappe:

1    Ericsson 4    110.5

2    PUMA Ocean Racing    98.5

3    Telefonica Blue    92.0

4    Ericsson 3    73.5

5    Green Dragon    64.0

6    Telefonica Black    50.0

7    Delta Lloyd    39.5

8    Team Russia    10.5