Søk i arkivet

- Vi er stolte, sier seilerpresidenten

- Norges Seilforbund er stolte av bronsemedaljene til «Full Medal Jacket», sier forbundspresidenten Peter L Larsen. Se også video fra 8. seilas.

- Vi har fulgt Melgeslaget tett under hele VM, sier Larsen til Seilas. - Særlig er jeg imponert over hvordan laget løofet seg igjen etter at det buttet imot den nest siste dagen, sier han.
- Prestasjonen til Eivind Melleby, Lars Horn Johannessen, Petrus Eide og Espen Stokkeland er helt klart blant årets beste av norske seilere. Det er ikke lett å sammenligne, fordi deltakelse og etappeseier i Volvo Ocean Race også raget høyt. Det er betryggende å se at Eivind Melleby nå åpenbart er i god form. NSF satser jo endel på Starbåtlaget og Melleby og Petter Mørland Pdersen vi nå få full trenerstøtte fra Thomas Guttormsen frem til etter VM i Rio på nyåret.

Også Herman Horn Johannessen roser laget som har stått for den beste norske VM prestasjonen i Melges 24 klassen noensinne. Han rangerer prestasjonen som den beste norske i 2009, uten sammenligning. Den tidligere besteplasseringen i et VM var Mellebys 5. plass i Marstrand i 2004, da Horn Johannessen selv ble nr ni. - Der er første gang noen har satt sammen et lag med bare toppseilere, sier han.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen