DN Cup 2010 tar imot påmelding nå
DN Cup 2010 tar imot påmelding nå

DN Cup 2010 tar imot påmelding nå

Det er duket for en ny DN Cup for bedriftslag i X-41. Xpo Group tar nå imot påmelding til den popuære cup-regattaean nå.

Publisert Sist oppdatert

Påmelding til DNseilcup 2010 startet denne uken og allerede etter første dag har 20 lag meldt seg på. DNSeilcup har med sin 6. sesong funnet sin form og blitt et populært produkt for teambuilding og kundepleie for norske bedrifter. Flere og flere velger å booke alle båtene slik at de får sin egen eksklusive seilcupdag med 6 båter og kapasitet til 60 gjester.



DN Seilcup vil i år som i fjor ha sin base med innsjekk på Herbern. Etter litt å spise og utdeling av tøffe seilskjorter er det breefing ombord med Xpos skipper/instruktør. Deretter starter en times treningsseilas, og kl. 17:55 starter alvoret med 5 minuttersignalet og start kl. 18.00. Da dundrer 6 superraske X-41 over startlinjen med god fart og høyde med kurs for toppmerket. Etter 4 spennende regattaer ankommer man Herbern ca 20:30, og nytt av året er at aftersail foregår på Bølgen & Moi med tapas på menyen.



Også i år konkurreres det om heder og ære og en ukes 50 fots yacht til disp i Middelhavet levert fra The Moorings. Det er plass til 150 lag og det skal seiles 25 kvelder. De 3 beste lagene fra hver kveld går videre til mellomrunde i september, og de 6 beste derfra seiler finale lørdag 11. september.



DNSeilcup er et effektivt ettermiddagsarrangement som går kl. 16.00-23.00 og passer aller bedrifter som liker å ta en utfordring. Det er plass til 10 gjester i hver båt. Arrangementet er pakketert på en svært effektiv og profesjonell måte, og seilererfaring er intet krav. Unn deg og din bedrift en opplevelse dere aldri vil glemme.


For mer informasjon