Søk i arkivet

Nergaards dag i Tallinn

Med 1. 7.og 5. plass i dagens seilaser klatret Kristian Nergaard til 3. plass sammenlagt etter fem seilaser. Peder Jahre, som leder amatørklassen suverent, er ikke langt etter, på 4. plass

Etter gårsdagens vindstille greide arrangøren å presse gjennom tre seilaser idag. Det begynte svært bra for Kristian Nergaard, Harry Melges III, Sigurd Hekk Paulsen og Bjørn Mørland Pedersen som vant dagens første seilas. Deretter fulgte 7. og 5. plass og med det gjorde «Baghdad» er kraftig hopp på resulatlistene.

Lede gjør Lorenzo Brezzani som med 6. 1. og 2. plass har 15 poeng tilgode på 2. mann, Alberto Bolzan. Ni poeng bak ligger Nergaard som har seks poeng til gode på Peder Jahre som idag hadde plasseringene 1'3, 9 og 13. I amatørklassen leder han suverent.

Eivind Melleby og hans «Full Medal Jacket Team» hadde ingen god dag idag med 31, BFD og 40. Dermed ligger det som på forhånd var ansett som Norges beste lag på 22. plass, 20 poeng bak Peder Nergaard på 21.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen