Søk i arkivet

Sesongstart for Storm-gutta

Mens «Full Medal Jacket» har valgt å legge sesongoppkjøringen sin i USA, velger to norske båter også i år å sesongdebutere i Italia med Volvo Cup.

SESONGSTART: Storm-gutta starter sesongen. Foto tilsendt av Marius Falch Orvin.


Den første av i alt seks regattaer går av stabelen i San Remo. «Storm Capital» som i fjor avsluttet den internasjonale regattasesongen med å vinne VM for amatører stiller med uforandret mannskap og har tro på suksess allerede i sesongen første forsøk.

De siste årene har de sterkeste resultatene kommet i de første Volvocupene, for så å falle litt igjennom de siste. – I år håper vi å starte godt og avslutte enda bedre, sier Marius Falch Orvin.

Hvor sterkt feltet i år blir er vanskelig å fastslå da VM- vinner «Uka Uka» også har valgt å seile i USA sammen med to-tre andre topp-båter.

Men med mange båter på linjen og høyt nivå på seilerne er dette uvurderlig trening frem mot EM i Århus som er sesongens høydepunkt for den nordiske flåten.
Sammen med «Storm» stiller også «Blow» til start med en litt ny besetning og mål om å ta ytterligere ett steg fra i fjor. Blow avsluttet fjoråret med sølvmedalje i NM og det blir derfor spennende å se om de kan slå like godt fra seg ute i europa.

Regattaen starter fredag 11/3 og avsluttes søndag 13/3
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen