Søk i arkivet

NTG og KNS-seilere på treningsleir på Gardasjøen

NTG Seiling fortsetter samarbeidet med KNS og er nå i starten på samling nummer to på Gardasjøen.

Her er NTG seilesjef Frank Kirkelands rapport:

Seilerne og NTG lærer Barbara Ellingsen reiste med fly fredag kveld og har kommet godt i gang med samlingen. Dessverre er to av NTG seilerne hjemme på grunn av skade. Martin Mejlænder-Larsen med dårlig rygg og Thomas Mordt Kolstad rehabiliterer armene etter sist samling i Qatar.

Med kun 3 uker på skolebenken siden sist samling er det viktig å legge tilrette for å følge skolefagene. Dette har vi fått gode rutiner på og nettopp det at NTG lærer er med på samlingene gjør at vi har muligheten til å trene mer på vannet i vintermånedene. Vi har også åpnet denne samlingen, som gjør at det ikke bare er NTG eller KNS seilere med. Jo flere båter, desto bedre trening.

Brettseilerne møtte i dag sin nye trener, Jarek Miarczynski, en Polsk brett trener som i regi av KNS skal følge brettene i KNS og utvalgte NTG treninger. Et spennende samarbeid som vi håper vil løfte norsk brettseiling!

Laser seilerne skal seile Europacup regatta her på Gardasjøen som starter fredag og avsluttes neste mandag. Det er over 200 båter påmeldt i Radial og knappe 200 4.7, så det blir et spennende felt!

Vinden er lunefull på denne tiden av året, de høye fjellene og store temperatur forskjeller skaper vind, når solen varmer. Det har den gjort i dag, og vær prognosene ser gode ut den neste uken.

Deltakere på samlingen er:

NTG:
RS:X
Sigurd Kalvik
Harald Fæste
Brage Steinson Wiik-Hansen
Maria Aadland Mollestad
Radial:
Eirik Gramnæs
Even Eide Onstad
Gotfred Andenes
Henrik Begby
Alexander Hvam
Ina Berentsen Kullmann

KNS:
Laser 4.7
Celine Herud
Line Flem Høst
Radial:
Hermann Tomasgaard
Tiril Bue

Andre;
Laser std.
Marius Næss
RS:X
Karine Holden Feragen

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen