Søk i arkivet

Ti seilere og to trenere klare for HH-Skagen Race

Blant de vel 270 båtene som i kveld setter kursen mot Skagen er «Ventelo NORSteam» er en av de mer spennende.

Laget har i formiddagstimene pakket seil og proviantert i Son, og setter snart kursen fopr Åsgårdstrand der starten går i løpet av kveldstimene idag.

Mens det første kullet av NORSteam seilere forlengst er uteksaminert og dimittert, er nå kull nummer to godt igang. HH-Skagen Race blir deres andre regatta med den lånte Farr 40, og der en gjen forventningsfulle unge seilere som nå skal krysse Skagerrak. Om seilerne mangler erfaring, kan man ikke si det samme om skipper og sailing master ombord. Per Chr Bordahl og Espen Guttormsen er begge ansatt i Norges Seilforbund, sistnevnte som generalsekretær med deltakelse i mange VM og Whitbread Round the World bak seg.

Laget består av: Cathrine Aassveen, Marie Lothe, Monica Rodal, Andreas Myhrvold, Thomas Kjennerud, Trym Osborg, Marius Langeland, Erik Snerlebakken, Martin Maursund Rishovd og Erik Hveding. Trenere er Per Christian Bordal og Espen Guttormsen
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen