De gamle er eldst blant 2.4 meter seilerne

16 seilere stilte til start i Integrated Cup for 2.4 meter på Aker Brygge igår. Etter innledende runder sto fire seilere igjen.

Det var skiftende og svak vind i havnebassenget utenfor Aker Brygge igår, men alle heat ble gjennomført under fine forhold, selv om de to siste seilasene ble preget av noen vindhull og vanskelig taktiske utfordringer. Veteranen Ole Eide ble en verdig vinner, fulgt av to andre veteraner, Harald Rolfsnes og Steff Herbern.

Magnus Brun, som nå sørger for økende tilstrømning av unge seilere til 2,4m-klassen, tok den lite ettertraktede 4. plassen.

Idag er det finaleseilaser i Aker Brygge Cup der de beste fra helgens seilaser i Drake, 11 MOD, Melges 24 of Knarr stiller opp mot det beste norske matchlaget. Seilasene starter kl 1730 med de samme gamle kommentatorene fra tidligere, Jon Herwig Carlsen og Mikkel Thommessen som igjen er hentet ned fra hornet på veggen og blåst støv av.

Nytt av året er at finaleseilasene er lagt til en ny triangelbane mellom Tjuvholmen og Herbern Marina, slik at publikum nå kan følge seilasene på meget nært hold.