Søk i arkivet

Melgesklubben vil etablere verdens beste jentelag

Melges Norway tar utfordingen og vil få frem verdens beste rene jentelag i Melges 24. Med erfaring fra Århus Academy laget har jentene vist seg svært konkurransedyktige.

Styret søker derfor jenter som mener de har kapasitet til allerede i 2011 å seile NM første helgen i september og de fortløpende høstcuper for å starte satsningen mot dette ambisiøse mål.

Det råder ingen tvil om dette kan gjøres, sier Melges Norge. Mange svært gode jolleseilere behøver en utfordring etter endt jollekarriere. Med Tiril Bues nyerhvervede VM tittel i den krevende Laser Radial klassen og Siren Sundbys OL gull fra 2004  vet man at det finnes jenteseilere på høyt nivå i Norge.

Hvem er dere som vil? Hvem har tips og hvem ser veien dit som interessant, spør Melges Norge.

Melges klubben stiller opp med økonomisk hjelp slik at et lag kan leie båt i 2011, en  leie som senere vil kunne trekkes av ved kjøp av samme båt.

En søknad til mail@melges.no må inneholde:
Ambisjon
Motivasjon
Oppsett av lag (her må man jobbe for at fem jenter kommer så nære 360 kg som mulig - ca 15 kg under har vi erfaring fra er ok, men alt under dette, vil gi en ulempe)
Tid til å seile
"Langsiktig Comitment"
Kapasitet til anskaffelse av båt (gode båter med gode seil helt ned til ca 150 000 NOK)

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen