Søk i arkivet

MARSTRAND: HH Skagen Race får tre ulike startsteder. Foruten Åsgårdstrand, vil det også bli start fra Marstrand og Kristiansand.
MARSTRAND: HH Skagen Race får tre ulike startsteder. Foruten Åsgårdstrand, vil det også bli start fra Marstrand og Kristiansand. Foto:
HYGGELIG: Atmosfæren i Skagen bidrar til å trekke mange seilere til HH Skagen Race, tror Bærum Seilforening.
HYGGELIG: Atmosfæren i Skagen bidrar til å trekke mange seilere til HH Skagen Race, tror Bærum Seilforening. Foto:

Bærum SeilforeningHH Skagen Race i nytt format i 2017

Ryktene kan bekreftes: For første gang i HH Skagen Races historie blir det start fra både Åsgårdstrand, Kristiansand og Marstrand.

I Bærum Seilforening registrerer vi svært stor og positiv oppmerksomhet og entusiasme rundt vår tradisjonsrike regatta – og vi legger ikke skjul på at vi har høye forventninger til antall deltagere i år.

Målet med trippel-starten er naturligvis å gjøre det enklere for flere å delta. Ved å legge til rette for start fra henholdsvis Kristiansand og Marstrand, blir det enklere for langt flere – ettersom de ikke trenger først å seile fra Sørlandet og svenskekysten – for så å seile regatta. Det er ikke alle som har anledning til å være mye borte, så vi forsøker å senke terskelen for deltagelse. Vi gjør dette uten å gå på kompromiss med regattaens DNA. Det er fortsatt, og kanskje til og med enda tøffere enn tidligere å gjennomføre.

Det er flere grunner til at HH Skagen Race er populært, men en av dem er åpenbart den sportslige utfordringen regattaen er, og naturligvis den hyggelige atmosfæren og gjestfriheten som møter seilerne i Skagen ved målgang.

Vi setter for øvrig stor pris på engasjementet fra både gamle og nye samarbeidspartnere og sponsorer, som alle ønsker å bidra til et minnerikt og sosialt arrangement i Skagen.

Påmeldingen er åpen fra 15. februar.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen