Søk i arkivet

Jevnt gode i stort felt
Jevnt gode i stort felt Foto:

Trofeo Princesa Sofía IBEROSTAR RegattaStø kurs mot finaler

FX-jentene får trolig følge av Mathias Mollatt til medaljefinalene.

Det var varmt og behagelig på Palma torsdag. Flere norske seilere klatret på resultatlistene i den lette vinden og to norske båter ligger an til å nå medaljefinaler lørdag. 

FX-jentene og Mollatt mot finaler

Helene Næss og Marie Rønningen fortsatte den gode seilingen i 49er FX. I feltet på 30 båter hadde de  plasseringene 4, 8 og 4 og tok dermed tilbake 2. plassen sammenlagt, riktignok langt bak de suverene tyske seilerne Victoria Jurczok og Anika Lorenz, som står med hele seks enkeltseire og tre 2. plasser og en ledelse på 33 poeng før fredagens seilaser. De er de siste før lørdagens medaljefinaler. De norske jentene har fire poeng å gå på i forhold til Kimberly Lim og Cecilia Low fra Singapore på tredjeplass sammenlagt.

Mathias Mollatt er også innenfor finalekravet. Med 5. og 13. plass i de to siste seilasene ligger han nå på 7. plass med 14 poeng ned til den kritiske 10. plassen.

Anders Pedersen har seilt seg opp til 13. plass i Finnjolle, men er uten sjanse på finaleplass.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen