KNS: Sommerleir

VARIERTE AKTIVITETER: Brettpadling i både stående og sittende posisjon er en av mange populære aktiviteter på Sommermoro.
AVSLUTNING: En av dagene på Sommermoro seiler vi på «langtur» til Vassholmen, der vi fyrer opp grillen etter endt seilas.

Sommermoro for barna hele uken lang

Velkommen til en ny sommer med Sommermoro for barn mellom 7 og 14 år.

Publisert Sist oppdatert

Sommermoro er en dagbasert sommerleir som arrangeres på KNS Seilsportsenter i ukene 26, 27, 32 og 33.

Her er det duket for seiling fra kl 09.00–16.00 hele uken fra mandag til fredag.

Ved ankomst mandag blir barna delt inn i grupper bestående av 12 barn og to instruktører. Barna har anledning til å bestemme hvem de vil være sammen med på gruppen så langt det lar seg gjøre.

De eldste barna i alderen 12–14 år blir automatisk plassert i en egen gruppe med større utfordringer og mer fart og spenning enn de yngste.

I løpet av uken vil alle deltagerne få prøve seg på ulike aktiviteter med forskjellig utstyr, der utfordringene blir tilpasset hver enkelt deltagers nivå. Vi avslutter uken med å ta Sjøvettsdiplomet. Varm lunsj serveres hver dag.

Blant aktivitetene på Sommermoro er roing med A-jolle, seiling alene eller med et annet barn i Optimist, seiling med flere i Hunter 146, seiling med flere i RS Feva, brettseiling, Stand Up Padling, RIB-tur til Sprogruvene, samt langturseiling til Ytre Vassholmen.

Prisen for en uke er kr 2900 inklusiv lunsj.

Mer informasjon og påmeldingslink til Sommermoro finner du på www.kns.no.