MOLDE SEILFORENING

SEILSPORTSLIGAEN: Molde Seilforening arrangerer stevne i seilsportsligaen i juli.
SEILSPORTSLIGAEN: Molde Seilforening arrangerer stevne i seilsportsligaen i juli.

Seilsportsligaen kommer til Molde

Molde Seilforening skal 21. og 22. juli være vertsby for Norsk Seilsportsligas eliteserie og førstedivisjon. Dette blir et stort arrangement for foreningen, og planleggingen er godt i gang.

Publisert Sist oppdatert

De som er involvert i J/70-seiling og som har deltatt i seilsportsligaen, danner den foreløpige komiteen, men vi håper flere kan være med etter hvert. Vi skal informere skikkelig om dette på møtet som regattakomiteen setter opp i slutten av februar.

Scandic Seilet hotell blir base for arrangementet. Etter en god natts søvn på Seilet, vil deltagerne lørdag morgen kunne nyte en deilig frokost og samtidig studere vindforholdene på regattabanen. Deretter kan de rusle ut på bryggekanten fra hotellet og stige om bord i en byttebåt – klar for seiling på en utfordrende Moldefjord!

Det vil bli et yrende liv i regattaområdet da arrangementet er samtidig med Molde Internasjonale Jazzfestival. Vi håper på mye publikum både på fjorden og på land!

På grunn av svært mye folk under Jazzfestivalen, anbefaler vi seilere som skal delta å bestille overnatting så raskt som mulig. Dersom det ikke er klart hvem som skal stille fra foreningene, oppfordrer vi foreningene til å bestille rom.

Vi gleder oss stort til et av de største og mest spennende arrangementene i Molde Seilforenings historie!