VM 49er U23

God start for Mathisen

Mathisen eksellerte i den friske vinden

Endelig fikk Risør guttene vist hva de er gode for.

Publisert Sist oppdatert

Idag var det skikkelig friskt i Marseilles på OL banen i 2024. Dagen startet med 16 knps vind under blå himmel og på flatt vann, men økte til 20 knop med 22 knops i kastene på ettermiddagen. Det passet Mathisen guttene bra. Regattaen som teller 99 lag og 198 seilere er generalprøve for verdensmesterskapet som skal arrangeres i Risør i 2019. Prosjektansvarlig Anne Wickstrøm er på plass for å lære. Viktigst er de norske seilernes innsats, og Tomas og Mads Mathisen har til nå vist seg fra sin beste side i regattaen. Idag ble det 3, 3 og 1 som tellende, mens det ble 13. plass i den siste. Dermed ligger Risørseilerne på 3. plass sammenlagt.

- Med Nord-Vest retning, gode starter og gode taktiske valg ble det en bra dag. Det siste racet ledet vi, men kullseilte på lensen, skriver brødrene på facebook. - Planlagt to dager igjen. Vi kjører på!

Alexander Hylen Klippenberg og Jeppe Nilsen er 13 i 49erFX.

 

seilmagasinet.no utgis av
Norsk Maritimt Forlag AS

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. SEILmagasinet er medlem av Fagpressen og arbeider etter Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør: Ole Henrik Nissen-Lie

Redaksjonssjef: Axel Nissen-Lie

Journalister: Bror Sonne, Morten Jensen, Mikkel Thommessen, Jon Espen Skogdalen

Adresse:

Billingstadsletta 17
N-1396 Billingstad
Norge

Telefon: 66 76 49 50

Org.nr: 968640860