Tysk jr. mesterskap i 49er

Mads og Tomas Mathisen

Suverene Risørseilere

Tomas og Mads Mathisen vant tysk juniormesterskap med stor margin

I en regatta med 12 konkurreńter hvorav to norske, var Risørguttene Tomas og Mads Mathisen helt suverene. De vant med en seiersmargin på 50 poeng og vant hele 11 av 15 seilaser. Dårligste plassering var en 4. plass som de kunne stryke. Jostein Aker og Jacob Undrum tok den siste plassen på palen ved å bli nummer tre, mens Alexander Hyen Klippenberg og Jeppe Nilsen ble nummer ti.

Nå venter noen hviledager før det tyske mesterskapet i 49er for seniorer starter i Mûnchen torsdag 26. Da blir konkurransen adskillig tøffere.

Peer Moberg som var guttenes trener og lagleder under mesterskapet som ble arrangert i Kiel, var godt fornyd med guttenes seiling og ser frem til å være med å utvikle et norsk 49er lag med fire båter, supplert med Mathias Berthet og Alexander Franks-Penty som er på vei over i OL klassen.