Søk i arkivet

Regatta

Fram XVI fremdeles sjanseløs på Lanzarote

Fram XVI hadde ingen bak seg i dagens seilaser ved Lanzarote. Men også svenske Torbjørn Tørnquist strevde med å følge opp de gode resultatene fra igår.

Seilmakeren Doublehanded 2009 Bekymret for fremtiden

Otto Hægland har stor tro på at Skudeneshavn er et godt pit stopp for Seilmakeren Doublehanded, men siden havnen er litt for nærme teineplassene hans på Utsira ser han mørkt på de store konsekvensene av havnebyttet.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Vest ga grønn ledelse

GREEN DRAGON har hele tiden gått lengst vest av VO70-lagene siden nordsiden av Kapp Verde-øyene. Det har gitt resultater. Nå gjelder det å komme seg gjennom «the doldrums».

Brev fra Aksel

Navigatøren på Ericsson 3, Aksel Magdahl vil under Volvo Ocean Race levere sine ukentlige beretninger til Seilas om livet ombord, store og små hendelser. Her er Aksels første brev:

Best i vest

Igjen har feltet komprimert seg etter at de ledende båtene har stoppet opp i Doldrums. Green Dragon Team som ligger lengst vest av samtlige har gjort det best sist døgn.

Fram XVI i VM for TP52

VM for TP52 starter ved Puerto Calero på Lanzarote idag. Fram XVI uten Kongen men med Kristoffer Spone til rors skal få litt å bryne seg mot da det ikke akkurat er smågutter som stiller på konkurrerentenes båter.

50 båter i VM for 2.4 metere

VM for 2.4 metere starter på Grand Kanaria idag. På plass er vårt håp Bjørnar Erikstad

OL klassen RS:X samler brettseilerne

OL-seiler Jannicke Stålstrøm og ToppSeil’er Vegard Johan T Eimind inviterer til norske og skandinaviske RS:X - samlinger i vinter

Thomson blir klar for Vendee

Alex Thomsons Open 60 ble pårent av en fiskebåt og påført store skader da båten lå standby ved innløpet til Les Sable d´Olonnes sist fredag. Men HUGO BOSS skal bli klar til start, sier konstruktøren

Navigatørduell i tet

Navigatørene Aksel Magdahl, Andrew Cape og Ian Moore er nøkkelpersoner i duellen mellom Puma og E3 der ledelsen hsr skiftet gjennom natten og Green Dragon Team som ser ut til å ha tatt en vellykket avstikker mot vest.

Skadet mann satt på land

Tony Mutter fra Ericsson 4 har slitt med infeksjon i kneet og ble satt i land på Kapp Verde. Oppdatert med film.

Forberedelsene til 2009-regattaen i full gang Seilmakeren Doublehanded til ny havn

Askøy Seilforening har tatt nytt grep i Seilmakeren Doublehanded 2009. Neste år skal alle seilerne inn til pitstop i Skudeneshavn sør på Karmøy. Regattaen starter 27. mai neste år.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Torben Grael i førersetet

Den ferskeste VOR-oppdateringen er interessant lesing: ERICSSON INTERNATIONAL leder med én n mil på PUMA. Og «bruktbåten» er oppe på en fjerdeplass.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen