Søk i arkivet

Regatta

VM i TP52 startet i går FRAM XVI sjanseløse

Morten Bergesen og laget hans i FRAM XVI var sjanseløse da VM for TP52 ble innledet på Lanzarote i går. – Mannskapet var rustent og FRAM XVI er ikke lenger up to date, rapporterer Finn Fagervik som overvar seilasene.

Ikke lett for Fram XVI i eksklusivt selskap

Et rustent Fram-lag i en båt som ikke har vært seilt på ett år ble et lett bytte for konkurrentene da VM i TP52 startet på Lanzarote igår.

Fornøyd gjeng

Green Dragon seilte best inn mot stillebeltet. Her er et videoklipp fra båten.

Nå gjelder det å få vinden først

Med stor spredning mellom den lengst vestlige og lengst østlige båten i feltet og liten spredning mellom båtene i aksen nord-sør, er alt det nå handler om i Volvo Ocean Race å få vinden først.

De gamle er eldst i 11meter

Finn Eriksen og hans rutinerte mannskap tok førsteplassen i årets Norges Cup for 11metere.

Norsk lag tar turen til Kina for å kappseile

Team Normar og mannskapet fra First 40.7 Marielle drar med ddet første til Hong Kong for å delta i årets China Cup.

Sir Richard Branson, Ben Ainslie og Mike Sanderson i spennende rekordforsøk

De tre herrene planlegger start i morgen tidlig på et rekordforsøk på den klassiske distansen fra New York til Englands sydvestspiss, der Sanderson holder den gjeldende rekorden.

Fram XVI fremdeles sjanseløs på Lanzarote

Fram XVI hadde ingen bak seg i dagens seilaser ved Lanzarote. Men også svenske Torbjørn Tørnquist strevde med å følge opp de gode resultatene fra igår.

Seilmakeren Doublehanded 2009 Bekymret for fremtiden

Otto Hægland har stor tro på at Skudeneshavn er et godt pit stopp for Seilmakeren Doublehanded, men siden havnen er litt for nærme teineplassene hans på Utsira ser han mørkt på de store konsekvensene av havnebyttet.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Vest ga grønn ledelse

GREEN DRAGON har hele tiden gått lengst vest av VO70-lagene siden nordsiden av Kapp Verde-øyene. Det har gitt resultater. Nå gjelder det å komme seg gjennom «the doldrums».

Brev fra Aksel

Navigatøren på Ericsson 3, Aksel Magdahl vil under Volvo Ocean Race levere sine ukentlige beretninger til Seilas om livet ombord, store og små hendelser. Her er Aksels første brev:

Best i vest

Igjen har feltet komprimert seg etter at de ledende båtene har stoppet opp i Doldrums. Green Dragon Team som ligger lengst vest av samtlige har gjort det best sist døgn.

Fram XVI i VM for TP52

VM for TP52 starter ved Puerto Calero på Lanzarote idag. Fram XVI uten Kongen men med Kristoffer Spone til rors skal få litt å bryne seg mot da det ikke akkurat er smågutter som stiller på konkurrerentenes båter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen