Søk i arkivet

Regatta

Erikstad hevder seg i nordisk mesterskap

Bjørnar Erikstad seiler i disse dager nordisk mesterskap i 2.4 meter i Vasa i Finland. Regattaen er en fin oppladning mot Parealympisk og ifølge treneren har Bjørnar nå fått has på gamle synder

NM i BB11 Årets mest sommerlige NM

Med meteorologenes værutsikter i mente starter årets utvilsomt mest sommerlige NM i dag i Arendal; NM for BB 11. Arrangementet går parallelt med APL Race Week, som i år arrangeres for 12. gang.

VM i Optimist Yngstemann stod løpet ut

Det ble til slutt yngstemann i den norske VM-troppen i Optimist, Lars Johan Brotkorb fra Horten som stod løpet helt ut med en avslutning for fremtiden. Han ble beste norske seiler på en meget god 37. plass blant mesterskapets 250 deltagere.

Brodtkorp beste nordmann i VM debuten

VM for Optimistjoller ble avsluttet i Tyrkia igår med to norske seilere blant de 40 beste

Venter på Britannia

Kongeyachten Britannia befinner stadig ved verftet i Arkhangels, men de gode nyhetene er at verftet nå er dømt til å levere båten på vannet

Medaljehåpet ute i Optimist-VM Norsk kollaps på lettvindsdag

Det ble fullstendig resultatmessig kollaps for medaljehåpet Hermann Tomasgaard under gårsdagens VM-seilaser i Tyrkia i går, og med det raste seileren fra Drøbaksund fra 8. til utrolige 55. plass sammenlagt! – Alt håp om premieplass er imidlertid ikke ute, sier Kristian Fæste før dagens tre seilaser.

Tjuvstarter ødela medaljesjansene i VM

6. plass ble til disk for tjuvstart for Herman Tomasgaard som dermed gikk på hodet ut av medaljekampen

To uker igjen til start Mot 40 påmeldte i Simrad OneStar

38 seilere er til nå påmeldt i soloseilasen Simrad OneStar som starter om to uker, og etter det SEILmagasinet erfarer er det ytterligere noen seilere som vil tilkomme listen før start.

VM i Optimist Hermann Tomasgaard fikk sitt 3. seiersskudd

Unge Hermann Tomasgaard fra Drøbaksund fortsetter sin glitrende seiling i VM for Optimister i Tyrkia, og han inkasserte nok en seilasseier i går. Dermed rykket han opp på 8. plass sammenlagt, og det er nå kun 20 poeng opp til bronsemedaljen.

Ny seier til Tomasgaard

Hermann Tomasgaard tok sin tredje enkeltseier i VM for Optimistjoller. Dermed er han med i medaljekampen. 

Seilernes bil

Volkswagen har utviklet en konseptbil sammen med North Sails.

X-Yachts Gold Cup Danskene tok alt på hjemmebane

Danskene viste at de ikke bare kan bygge dem, de vant også samtlige klasser under det nylig avsluttete X-Yachts Gold Cup 2008. Beste norske resultat var en 6. plass.

Løfterik Zoom8-innsats før VM i Tønsberg Full pakke i junior-nordisk

Dobbeltseier i jenteklassen og gull i gutteklassen i juniornordisk; se det er resultater som gjør at Zoom8-seilerne ser med forventning frem til VM på hjemmebane i Tønsberg om en ukes tid. Ingrid Kvåle Nordaas fra Hjellestad og Mathias Kvitrud Haugstad fra Asker heter de nybakte, nordiske mestrene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen