Søk i arkivet

Regatta

Starter i Holmsbu fredag 22. august Jevnt NM-oppgjør ventes i 11-meter

22 båter stiller til start under det åpne norske mesterskapet for 11:Metre One Design i Holmsbu på Hurum-landet i Oslofjorden denne helgenen. Et svensk og et ungarsk sørger for at mesterskapet teller tre nasjoner.

Går i mål fredag 22. august Ståle Jordan en av få fullførende soloseilere

Norges aller første – og hittil eneste – deltager i Minitransat-soloseilasen LesSables-LesAzores-LesSables, Ståle Jordan, nærmer seg mål på 2. etappe. Og ikke bare det; han gjør det godt. Cecilia Aubry har sendt SEILmagasinet denne rapporten:

En uke til Hollænderseilasen Har mannskap – mangler båt

– Selv har vi en båt uten mast; den tok kvelden under EM i Marstrand, så nå er vi åtte keene regattaseilere som mangler en båt. Er det noen som har lyst til å ha oss med? Mannen som spør er Erik Kristiansen i Team X-Treme.

Nytt forsmedelig finaletap for Sverige

Frederik Lööf og Anders Ekstrøm ledet foran finalen i Starklassen idag, men igjen ville det seg ikke for Sverige i OL regattaen.

Alt klart for åpent NM i 11-meter

Med 22 båter fra tre nasjoner til start er det klart for åpent NM i 11-meter i Holmsbu 22-24 august.

De første soloseilerne i mål

De 27 resterende deltakerne av regattaen Les Sables-LesAzores-Les Sables surfer seg igjennom 2. etappe fra Azorene til Les Sables d'Olonne i Frankrike på seks til syv dager, skriver Cecilia Aubry. Staale Jordan er ventet i mål i morgen.

Ny svensk-britisk duell om gullet

Etter at briten Paul Goodison dro svensken Rasmus Mygren fra sølv til sjetteplass i Laserfinalen er det klart for en ny svensk-britisk gullduell.

Klart for Hollænderseilas

Henri Lloyd Hollænderseilasen 2008 går fra Son lørdag 30. august og er åpen for påmelding!

Varierende forhold Familie-seier i Oselvar-NM

Det ble til slutt far og to døtre som kunne dra avgårde med gullmedaljene under NM for Oselvar i regi av Milde Båtlag. Stein Olav Drange, Lene og Hilde Visthoff Drange hadde en jevn serie og satte punktum med seier i siste seilas. Derved var gullet deres.

Laser-finalen i OL – Håpløs tulleseilas

– Det ble en håpløs tulleseilas i altfor lite vind. Det mener Kristian Ruth om OL-finalen i Laser.

Stor-NM 2008 Brevik med vel blåst Stor-NM

Stor-NM ble avsluttet i helgen som var og Brevik Seilforening kan se tilbake på et vellykket arrangement. I likhet med et annet tidskonkurrerende mesterskap, De olympiske leker, var det lite vind som dominerte regattaen – med noen unntak.

OL 2008 etterlater seg mange spørsmål – OL-formatet er for kjedelig og må endres

– OL-formatet i seiling er konservativt og kjedelig, men ingen tør gjøre noe med det, sier den påtroppende generalsekretæren i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen. Han ønsker seg nå en annen måte å kåre olympiske mestre på. OL i Qingdao er snart over, og det etterlater seg et grumsete kjølvann.

OL-eventyret 2008 over Ingen norske medaljer, ingen poeng heller

Det ville seg ikke for de norske seilerne i dag (heller), og OL-eventyret 2008 er slutt. Resultat: Ingen medaljer, ingen olympiske poeng.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen