Søk i arkivet

Regatta

Sats på Laseren!

I et oppslag på Seilmagasinet.no idag går vår OL seiler Kristian Ruth sterkt inn for at vi i Norge satser på Laser fremfor E-jolle. Vi kan nå til topps i E-jolle internasjonalt, men skyter oss selv i foten om det er OL vi vil satse på, sier han

Svein Rasmussen satser på OL 2012

Han var med som brettseiler i 1984, nå vil han ha sitt eget brett Starboard som windsurfingklasse.

Henri Lloyd Hollænderseilasen Åpner for etternølerne

Etternølerne til Henri Lloyd Hollænderseilasen 2008 har en dag igjen å bestemme seg på. Det er 285 påmeldte så langt, men arrangørene har gitt de litt trege en mulighet ved å forlegne påmeldingsfristen.

Warrer og Kirketerp fikk beholde gullet i 49er

Idag ble det avgjort. De danske seilerne fikk beholde gullmedaljene etter at de ble protestert på av Spania og Italia for å ha seilt i lånt båt i finaleseilasen

Får danskene beholde gullet?

Det er nå det store spørsmålet etter at Spania og Italia anker juryens avgjørelse fra tidligere i uken til Court of Arbitration for Sport (CAS).

Stor diskusjonsiver på seilmagasinet.no Svært engasjert debatt i OL-kjølvannet

I kjølvannet av OL-regattaene og de norske seilernes prestasjoner om i Qingdao, har det blusset opp en svært engasjert, spennende og på mange måter konstruktiv diskusjon om norsk seilsports fremtid. Her fins det materiale mange bør lese – og kanskje enda flere bør mene noe om.

Starter i Holmsbu fredag 22. august Jevnt NM-oppgjør ventes i 11-meter

22 båter stiller til start under det åpne norske mesterskapet for 11:Metre One Design i Holmsbu på Hurum-landet i Oslofjorden denne helgenen. Et svensk og et ungarsk sørger for at mesterskapet teller tre nasjoner.

Går i mål fredag 22. august Ståle Jordan en av få fullførende soloseilere

Norges aller første – og hittil eneste – deltager i Minitransat-soloseilasen LesSables-LesAzores-LesSables, Ståle Jordan, nærmer seg mål på 2. etappe. Og ikke bare det; han gjør det godt. Cecilia Aubry har sendt SEILmagasinet denne rapporten:

En uke til Hollænderseilasen Har mannskap – mangler båt

– Selv har vi en båt uten mast; den tok kvelden under EM i Marstrand, så nå er vi åtte keene regattaseilere som mangler en båt. Er det noen som har lyst til å ha oss med? Mannen som spør er Erik Kristiansen i Team X-Treme.

Nytt forsmedelig finaletap for Sverige

Frederik Lööf og Anders Ekstrøm ledet foran finalen i Starklassen idag, men igjen ville det seg ikke for Sverige i OL regattaen.

Alt klart for åpent NM i 11-meter

Med 22 båter fra tre nasjoner til start er det klart for åpent NM i 11-meter i Holmsbu 22-24 august.

De første soloseilerne i mål

De 27 resterende deltakerne av regattaen Les Sables-LesAzores-Les Sables surfer seg igjennom 2. etappe fra Azorene til Les Sables d'Olonne i Frankrike på seks til syv dager, skriver Cecilia Aubry. Staale Jordan er ventet i mål i morgen.

Ny svensk-britisk duell om gullet

Etter at briten Paul Goodison dro svensken Rasmus Mygren fra sølv til sjetteplass i Laserfinalen er det klart for en ny svensk-britisk gullduell.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen