Søk i arkivet

Regatta

VM i Italia Norske Soling-seilere i medaljekamp

Preben Asbjørnrød, Richard Fikse og Hans Husum fra Arendal ligger for øyeblikket på bronseplass under det pågående verdensmesterskapet i Soling i Italia. To dager og tre seilaser er unnagjort.

To poeng fra gull

Kun tre poeng skilte de fem beste båtene i Solarklassen i Paralympic regattaen som ble avsluttet i Qingdao i helgen. Blant disse var nordmennene Jostein Stordahl, Per Eugen Kritiansen og Alexander Wang Hansen.

Ny fra Botin & Carkeek Grand Soleil 46 klar til Genova

Cantiere del Pardo-verftet står klar med en ny 46-foter. Båten, som er designet av VO70-aktuelle Botin & Carkeek, kan du se på messen i Genova tidlig i oktober.

NORC Åsgårdstrand Seier til Thomas Oksmo og Trond Kristensen

Helgens klassemesterskap i Åsgårdstrand var preget av lite vind, men etter tre gjennomførte seilaser var det Trond Kristensen, First 36.7,  i den lille klassen og Thomas Oksmo, X-41, i den store klassen som sto igjen som vinnere.

Mens vi venter på Volvo Ocean Race Se Puma Ocean Racing og deres «monster»

Puma Ocean Racings VO70 har fått navnet IL MOSTRO – «monsteret». Om båten er spesielt skummel for sine konkurrenter får vi svar på når VOR 2008–2009 starter i oktober. Se skuespillerinnen Salma Hayek døpe båten, monsteret under seil og Knut Frostad om Pumas VOR-satsning. På SEILtv!

Paralympics Beijing 2008 Så nær, så nær medalje for Sonaren

Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Aleksander Wang-Hansen greide ikke å komme seg opp på pall-plass i Paralympics. Det endte på en fjerdeplass, ett poeng bak sølv- og bronseplassen. Bjørnar Erikstad endte lenger ned på listene.

Svært lett i Åsgårdstrand

To dager nærmest uten vind i NORC mesterskapet i helgen.

NORC-ranking i Åsgårdstrand 30 båter til Åsgårdstrand

Fredag samles 30 båter i Åsgårdstrand for klassemesterskap i NORC. Foran årets siste seilas er det Jan Erik Ruud i MARIELLE VII som leder rankingen i den store klassen, mens Trond Kristensen i TOO AIMING FIRST har en suveren ledelse i den minste klassen.

Mens vi venter på Volvo Ocean Race Møt Guy Salter – «krigsreporter» på ERT1

Nytt i Volvo Ocean Race 2008–2009 er at hver båt skal ha sin mediamann om bord. Han skal ikke seile, bare formidle lyd, video, bilder og tekst. Møt Guy Salter (39), mediamann på den internasjonale Ericsson-båten – her på SEILtv!

Alt klart for den åttende båten

Den irske seileren Ger O´Rourke kjøpte for bare måneder siden vinneren av det siste Volvo Ocean Race ABN Amro One. Nå er båten klar for årets VOR med nederlandsk sponsor og under nederlandsk flagg

Sonarkara med i medaljekampen

Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Aleksander Wang-Hansen vant en seilas idag igjen og med to seilaser igjen har laget en reell medaljesjanse.

Paralympics Beijing 2008 I dag: En OCS og en andreplass

I dag var det planlagt tre seilaser i Qingdao, men kun én ble gjennomført. Nedtur for Sonaren og opptur for Bjørnar Erikstad.

Paralympics Beijing 2008 Sonaren seiler bra – Erikstad sliter

Bjørnar Erikstad ligger som nummer ni etter fem seiaser i Qingdao. Sonaren, med Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Aleksander Wang-Hansen ligger bedre an: fjerdeplass etter fem seilaser, med seier på den siste.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen