Søk i arkivet

Regatta

Brest Maritime Festival: Spektakulær fransk utgang på Norges dag

Som æresgjest er Norge sterkt representert på Brest Maritime Festival med blant anna båter og tradisjonelle båtbyggjarar. Sundag var det Norges Dag.

Trofeo SM La Reina-Rolex Cup CAM knakk og gikk rett til bunns

Under Trofeo SM La Reina-Rolex Cup i går fikk Luis Doreste og hans TP 52-mannskap en ubehagelig regattaslutt. Båten knakk og sank under bena deres!

OL-uttak engasjerer – Uttaket var ren plankekjøring

Det har stormet rundt Laser Radial-uttaket til OL i Beijing og sportssjefen i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen, har måtte tåle mye kritikk da Cathrine Gjerpen ble tatt ut som OL-seiler. Sportssjefen selv mener kritikken er ubegrunnet.

VM 8 mR Kongen vant Sira Cup i VM for 8-metere

Kong Harald og mannskapet på SIRA hadde ingen problemer med å sikre seieren i Sira Cup for klassiske båter under siste dag av VM for 8-metere på Hankø. Sveitsiske ALUETTE vant VM totalt etter en dramatisk avslutning.

Pengepremier i Stor NM i seiling

Gjennm en avtale med teknologiselskapet Nortek vil arrangøren av årets Stor NM, Brevik Seilforening, sette opp pengepremier i E-jolle klassen

Langt frem for norske juniorer

De norske juniorene som deltar i ISAFs ungdoms VM i Aarhus sliter med resultatene. Med ett hederlig unntak ligger de norske seilerne langt nede på resultatlistene

Windsurfing i skjærgården

Kona Raid starter i morgen og blir et maraton løp  utenfor Stockholm.

Optimistseilerne på plass i VM og junior-Nordisk

De norske optimistseilerne som skal representere Norge i VM og Junior Nordisk Mesterskap (JNoM) er nå på plass i henholdsvis Cesme i Tyrkia og Mälaren i Sverige.

Norsk VM sølv og 5. plass

Kristian Skarseth sikret seg sølv da VM for E-joller ble avsluttet i Portugal igår. Marthe Enger Eide ble best av de norske jentene

Mot rekord for Coville

Thomas Coville måtte bite i gresset tidligere i år og overlate jorden rundt rekorden til Francis Joyon. Nå ser det ut til at han får revansje, men på en annen av de klassiske distansene.

Nordisk dominans i VM for E-joller

Seilere fra Norden ligger an til å ta alle medaljene før VM for E-joller avsluttes i Portugal idag.

Dobbelt sveitsisk, men «Sira» beste klassiker i 8 m VM

Årets verdensmesterskap i 8 meter klassen, som ble avsluttet på Hankø idag, ble en utrolig jevn regatta der kun fire poeng skilte de fire beste båtene og utfallet var åpent til siste seilas.

8mR VM 2008 Kongelig opphenting i VM

Det så virkelig mørkt ut for Kong Haralds båt "Sira" i torsdagens første seilas under VM for 8-metere på Hankø. Ved første runding lå Kongen og hans menn helt nede på ellevteplass, men med mesterlig seiling klarte de å komme seg opp på en sjetteplass før målgang. I dagens andre seilas stemte alt bedre for Sira, og lederposisjonen i kampen om Sira Cup er styrket mot den finske båten Silja.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen