Søk i arkivet

Regatta

Moss Raymarine Race Følger suksess-formelen i årets regatta

Bredden står i fokus i Moss Raymarine Race, men arrangørene lover også valuta for pengene for de mest erfarne. Regattaen er tellende både for NORC- og LYS-rankingen, og nytt av året er at den også teller på shorthandedrankingen. Påmeldingen pågår og sluttstrek settes torsdag 14. august.

Simrad OneStar 2008 Slitne seilere har inntatt Hankø

Simen Løvgren fra Asker Seilforening og Kjell Ulrik Sandvig fra Bærum ble de to seierherrene i første race i Simrad OneStar. Det ble en seilas med mange og tøffe utfordringer – ikke minst den siste natten.

International Knarr Championship i Bergen Amerikansk i tet

Halvvegs i serien på l0 løp har amerikaneren John Perkins 4 sigrar som teljande resulat. Danskane Lars Gottfredsen og Søren Pehrsson ligg på 2. og 3. plass.

Bygger videre på suksess

Moss Raymarine Race arrangeres neste helg for tredje året på rad. Nok en gang er det bredden som står i fokus i en regatta der både nybegynnere og erfarne seilere skal få ønskene sine oppfylt.

Prøveseilasene for Yngling og Finnjolle avlyst

Det skal ikke bli lett å arrangere OL regattaen i Qingdao. Idag måtte prøveseilasene i Yngling og Finnjolle innstilles på grunn av mangel på vind

Les Sables–Les Azores–Les Sables Norsk soloseiler i tetbildet på Atlanteren

Mens Simrad OneStar-seilerne seiler i sitt ene døgn alene, er det en annen nordmann som kjemper, og kjemper godt, alene ute i Atlanterhavet – på 12. døgnet. Staale Jordan seiler Les Sables - Les Azores – Les Sables i sin Mini Transat.

Simrad OneStar 2008 En seilas med ustanselige oppgaver som skal løses

Simrad OneStar er ikke regattaen med flest deltagere, men det er kanskje, ja, egentlig helt sikkert, den regattaen i Norge som samler de tøffeste deltagerne. Dagens seilas har satt seilerne på store prøver; for det å seile Simrad OneStar består av en rekke oppgaveløsninger.

Aberdeen Dragon Europeans 2008 Russerne viser Drake-grep

Seilerne fra Moskva har festet grepet i Aberdeen Dragon European Championship. Fem av de syv første plassene er tatt av lag fra Pirogovo Yacht Club i Moskva. Eivind Melleby er igjen tilbake i det gode selskap med en 5. plass.

Simrad OneStar 2008 Frisk start åpnet dagens race

I morgentimene i dag og i frisk vind fra sør stakk feltet av Simrad OneStar-båter avsted i det første av regattaens to race. 24 båter stilte til start; klare til å utfordre seg selv og Skagerrak.

Drakebråk i EM

Det har vakt oppsikt i Drakemiljøet at flere av de ukrainske lagene har trukket seg fra mesterskapet, angivelig i protest mot priser og kvaliteten på arrangementet. Mye tyder imidlertid på at det er andre forhold som ligger til grunn for misnøyen.

Svensker i tet under ORC EM

Marstrand er stedet for årets EM i ORC, (tdligere IMS) seiling. Kanskje derfor ikke så rart at det er svensker i tet, selv om lederen kommer fra østkysten.

Seilas Senja Rundt i bilder

Da Seilas Senja Rundt gikk av stabelen i helgen var Seilas med i tre forskjellige båter.

Vanskelig å slå russerne

Russerne satser hardt i Drake og seilerne fra Moskva har festet grepet i Drake EM som KNS arrangerer på Askerbanen denne uken, men også  Eivind Melleby er igjen tilbake i tetbildet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen