Søk i arkivet

Regatta

ORC Int European Championship XOTIC leder godt an av de norske

I dag ble de første seilasene avviklet under EM i ORC International. Best ut av de norske er Aasmund Drolsum i XOTIC som ligger seks etter tre seilaser.

Simrad OneStar 2008 Første race med stor vanskelighetsgrad

– Værmeldingene for onsdag 6. august er nokså usikre og sprikende, så det var vanskelig å legge et løp som gir de nødvendige dosene med kryss og lens for deltagerne i Simrad OneStar, men vi håper vi har lyktes, sa regattasjef Lars-Erik Larsen da løpet for 1 race i regattaen ble offentliggjort i kveld.

Aberdeen Dragon Europeans 2008 Karianne Eikeland på norsk topp-plass

Det var en god norsk dag i Aberdeen Dragon European Championship tirsdag. Terje Wang, KNS, tok en seier og Karianne Eikeland rykket opp til en sammenlagt 6. plass.

Dansk seier i det 40. internasjonale Knarr-mesterskapet

21 knarrer har den siste uken seilt ti heftige regatter på Raunefjorden og Korsfjorden like sør for Bergen. Det 40. Internasjonale Knarr-mesterskapet, med deltagere fra alle de tradisjonelle Knarr-entusiastmiljøene i Norge, Danmark og USA ble avsluttet lørdag med en knepen dansk seier.

Bra EM start for Melleby i frisk nordavind

KNS seileren Eivind Melleby som seiler sammen med Vidar Hansson og Rolf Th. Holm fra Asker Seilforening, åpnet sterkt på den første dagen av Europamesterskapet i Drake.

Russerne dominerer

Gårsdagens kuling og regn ble erstattet av sol og 16 knops nord-øst da andre dag av Drake EM ble gjennomført på Askerbanen med russisk dominans

Nordiske seilere i EM tet

Europamesterskapet for E-joller startet på Comosjøen tirsdag og etter to dagers seilaser er det  seilere fra Danmark, Sverige og Norge som har tatt føringen i mesterskapet

Aberdeen Dragon European Championship 2008 Eivind Melleby taklet forholdene best av de norske

Eivind Melleby, Asker Seilforening, åpnet sterkt på den første dagen av europamesterskapet i Drake. Dagen begynte snilt, men bød etter hvert på mye vind – En norsk båt mistet masten i den harde vinden som satt sitt preg på siste del av seilasen.

International Knarr Championship i Bergen Mot knall veke for Knarr-folket

I Bergen går det 40. internasjonale Knarr-mesterskapet av stabelen denne veka med Bergens Seilforening som arrangør. 21 lag frå knarrmiljøa i San Fransisco, København, Oslo og Bergen er klar til ei veke med segling og eit omfattande sosialt program.

Simrad OneStar 2008 byr på levende «sjakkspill» Utfordrende forhold og nytt løp venter deltagerne

Deltagerne i Simrad OneStar kan vente seg varierende og utfordrende forhold når de legger i vei fra Hankø om morgenen 6. august. De vil også møte et helt nytt løp når de starter.

12-meter drama i Risør

"Vema" ødela vinnersjansene for danske "Thea" under siste seilas i Risør. Den tyske 12-meteren ”Sphinx” vant sammenlagt.

OL i Qingdao nærmer seg Uvante utfordringer møter OL-seilerne

Å delta i De olympiske leker er i seg selv er en helt spesiell opplevelse. At OL går i Kina gjør den enda mer særegen. Når i tillegg OL-banen i Qingdao byr på helt spesielle utfordringer, skal OL-seilerne virkelig holde hodet kaldt for å lykkes og hevde seg.

PLAYSTATIONs skipper forsvant i fly for ett år siden Er Steve Fossetts død en bløff?

Skipperen på den store, rekordsettende katamaranen PLAYSTATION, amerikaneren Steve Fossett som også hadde en hang til å sette rekorder med luftballong, forsvant sporløst i Nevada-ørkenen i USA for snart ett år siden. Nå spekuleres det i om han har forfalsket sin egen død.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen