Søk i arkivet

Regatta

Færderseilasen 2008 Mørkt på Færder under Færder`n

Under årets Færderseilas hjelper det ikke hvor mye du stirrer for å finne lyset på Færder fyr – fyret er avskrudd og har tatt en mørke-pause.

8 dager igjen til Watski Skagerrak TwoStar Største shorthanded-felt noensinne

Med åtte dager igjen til start i Watski Skagerrak TwoStar, kan det slås fast at alt tyder på at det største shorthanded-feltet noensinne vil bli sendt avgårde onsdag 18. juni. 176 lag står per i dag på deltagerlisten.

Norske seilere til OL Olympiatoppen tok ut alle

Olympiatoppen har i dag tatt ut OL-laget i seiling. Alle som sportssjef Espen Guttormsen innstilte har får et positivt svar. Laser Radial må vente til etter Kieler Woche.

Ny generalsekretær i NSF Espen Guttormsen ny generalsekretær

I dag offentliggjorde Norges Seilforbund at Espen Guttormsen blir ny generalsekretær i NSF. Han vil samtidig fortsette som sportsjef. Presidenten i NSF, Stig Hvide Smith, forteller til SEILmagasinet at han er svært fornøyd og at ingen kjenner seilsporten så godt som Guttormsen.

Optimal kurs for Færdern

Vi har bruk programmet Sailplanner for å analysere beste rute for Færder seilasen.

Seilforbundet fikk med alle til Qingdao

Da Olympiatoppen opplyste om OL uttak til Kina fulgte en gladmelding til Norges Seilforbund: Alle de innstilte fikk plass i troppen.

Døgnseiling i Oslofjorden Soon med ny 24-timers

I fjor arrangerte Soon Seilforening regattaen 24-timer. Regattaen går ut på å seile lengst mulig på 24 timer. 20. juni er foreningen klar for ny døgnseilas.

Simrad OneStar 2008 Karl Otto Book i Pogo 40

Seilmaker Karl Otto Book har meldt seg på til Simrad OneStar i Pogo 40en BLACK PEARL. Båten er kommet til Norge og Book melder om en svært spennende båt.

Halten Ocean Race 2008: Lett vind og strålende vær over Frohavet

Det var ett fantastisk vær da Trondhjems Seilforening arrangerte Halten Ocean Race for fjerde gang. – Det er ingen tvil om at denne regattaen er populær blant seilere i hele Midt-Norge, sier Arild Schei i Trondheim. 30 båter stilte til start.

Finpuss formen før Færder’n Færder-strategi fra selveste Luringen

Det store spørsmålet alle Færderseilas-deltagere stiller seg i dagene før start er: Hvordan blir været og hvilken strategi skal jeg velge? Asker Seilforening har fått en av seilasens mestvinnende, Tommy Bergman, til å gi gode råd onsdag 11. mai.

Fin avslutning på amputert regatta

Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har deltatt i Eastern Hemisphere Championship for Starbåtene i Split, Kroatia. Med del fleste av vedens beste på plass beviste gutta nok en gang at de hører med i toppen.

Turseiler med rullemast ga regattabåter bank

En splitter ny Bavaria 40 med rullemast overrasket i Adriaterhavet. I Færderen stiller tilsvarende båt med samme seil til start.

Velg din egen regattabane

Soon seilforening inviterer til en ny regattaform hvor det er om å seile så langt som mulig innen 24 timer.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen