Søk i arkivet

Regatta

Bli bedre kjent med Cathrine Gjerpen –Å seile er en utdannelse i seg selv

– Å seile er en utdannelse i seg selv. Det sier Laser Radial-seileren Cathrine Gjerpen fra KNS som har OL 2012 som mål. Du kan bli bedre kjent med henne på SEILtv.

Norske seilere til OL Kristian Ruth med OL-billett

Sportssjefen i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen, arbeider med innstillingene som skal oversendes Olympiatoppen over de seilerne som NSF mener fortjener en OL-plass. Dette skal være klart 3. juni, men SEILmagasinet vet at Olympiatoppen åpner for Laser-deltagelse.

NORC Larvik Best i fjor – best i år

De beste fra i fjor er best i år også. Sverre Valeur, Askøy Seilforening, i Team Bergen og Trond Kristensen, Moss Seilforening, i Too Aiming First vant hver sin klasse i sesongåpningen av NORC og NORLYS rankingserien i Larvik denne helgen.

Også norske kunder får svi Fransk fisker-konflikt stopper båt-levering

Den franske havnebyen Les Sables d’Olonne er en viktig utskipningshavn for flere båtverft. Denne uken er det blitt kø i havnen av leveringsklare båter der. Årsak: Franske fiskere blokkerer havnen i protest mot myndighetene. Konflikten rammer også norske båteiere.

Valeur og Kristensen vant i storbåtåpningen i Larvik

De beste fra i fjor startet sesongen best i år også. Sverre Valeur og Trond Kristensen vant hver sin klasse i sesongåpningen av NORC og NORLYS rankingserien i Larvik denne helgen.

Melges Cup i gang i Bergen

Med seks lag på startlinjen ble den første av fem Melges Cup seilaser i Bergen avgjort i helgen.

Corponor avviklet i sommersol

I nydelig solskinn og to-tre sekundmeters vind seilte 29 båter tomannsregattaen Corponor Offshore Race. Seilas har fått tilsendt  flotte bilder fra noen av deltakerne.

Kappseilingsreglene forklart

Den erfarne dommeren Trygve Bernhardsen kommer med boken «Forståelige kappseilingsregler» for dem som skal kappseile i sommer og som trenger en rask oppdatering i reglene.

Flerskrogsregatta parallelt med Færderseilasen

Samtidig med Færder'n blir det lørdag 14.juni regatta for mindre flerskrogsbåter fra Son.

Greide ikke å holde posisjonene fra Hyeres

Til tross for at de norske seilerne fikk tre plasseringer blant de ti beste i Hollland,  greide ikke nordmennene å opprettholde posisjonene fra den forrige Grade 1 regattaen i Hyeres

Kong Harald låner ut Fram XV

Norske seilere skal med i regattaer som Americas Cup og Volvo Ocean Race, heter det i en pressemelding fra Norges Seilforbund som nå rekrutterer unge storbåtseilere gjennom driften av Kong Haralds 51 foter Fram XV

Vellykket Oslofjorden rundt

X-34 til topps i doulehandedklassen.

NORC Larvik Larvik klare for storinnrykk

Noen av Norges beste storbåtseilere samles denne helgen i Larvik for å seile den første i en serie av regattaer. Larvik Race Weekend samler rundt 300 seilere.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen