Søk i arkivet

Regatta

Gamle OL rivaler møtes i Drake EM

Europamesterksapet for Draker starter på Askerbanen i Oslofjorden førstkommende tirsdag. Flere av seilerne har møtt hverandre i OL tidligere. Se hvordan det gikk.

VM i Zoom8 i Tønsberg Det norske medaljehåpet lever ennå

Selv om de norske seilerne ble skjøvet ut av den foreløpige medaljepallen etter dagens Zoom8-seilaser, lever det norske medaljehåpet så absolutt ennå. De to ferske nordiske mestrene, Ingrid Kvåle Nordaas og Mathias Kvitrud Haugstad, har hver sin 4. plass.

Simrad OneStar 2008 Kompetitivt shorthandedfelt legger ut fra Hankø

Det er svært høy kvalitet på feltet som om fem dager legger ut i første seilas i Simrad OneStar. Hele syv av de 10 beste på SEILmagasinet Shorthanded Ranking deltar i soloregattaen som starter fra Hankø onsdag 6. august.

VM i Zoom8 i Tønsberg Seierssugne norske seilere

Til tross for at det er tredobbelt dansk i teten i gutteklassen i VM i Zoom8 i Tønsberg etter første dag, var det de norske seilerne som stakk av med seirene i alle enkeltseilasene i går. Og i jente-klassen; der leder den ferske nordiske mesteren, Ingrid Kvåle Nordaas fra Bergen.

OL Beijing 2008 Med seilsekken full av erfaring

Når Peer Moberg reiser til Kina på mandag er det for å delta i De olympiske leker for fjerde gang. For den erfarne seileren blir det som å reise til hvilken som helst regatta. OL-ringer er han ikke spesielt interessert i.

OL Beijing 2008 Nypusset og klar for OL

Kristian Ruth, Asker Seilforening, ble den første av de norske seilerne som fikk utlevert OL-billett av Olympiatoppen. SEILmagasinet møtte en avslappet Laser-seiler to dager før avreise til Kina.

Zoom8-VM offisielt åpnet VM-flaggene til topps på Fjærholmen

I går gikk flaggene til de åtte deltagernasjonene i Zoom8-VM til topps på Fjærholmen, og derved var mesterskapet høytidelig åpnet. I dag starter VM-seilasene.

Spillet om America's Cup fortsetter

Appellretten i New Yorks Supreme Court har omgjort dommen som ga Golden Gate Yacht Club retten til åvære ene-utforder til de 33 seilasene om America's Cup. Dermed åpnes det igjen for en regatta med flere utfordrere i enskrogsbåter.

Ståle Jordan deltar i solo-klassiker Norsk soloseiler bryter grenser akkurat nå

Lørdag 26. juli la la Ståle Jordan fra Kristiansand ut på Mini Transat-klassikeren «Les Sables–Les Açores–Les Sables» som første nordmann noensinne. Han er en av 50 utvalgte deltagere, og for øyeblikket ligger han på 13. plass i klassen sin.

VM starter onsdag 30. juli Drømmeforhold venter rekordstort Zoom8-felt

Med over 170 seiler på startlinjen er verdensmesterskapet i Zoom8, som starter i regi av Tønsberg Seilforening i morgen, et av de største internasjonale jollemesterskapene som har vært her til lands. Og deltagerne kan glede seg: prognosene for de nærmeste dagene lyder på solgangsbris fra sør. = Drømmeforhold.

OL Beijing 2008 Brikkene faller på plass i Kina

I dag er det 11 dager til OL-seilingen starter i Qingdao. Sportssjef Espen Guttormsen er på plass for å tilrettelegge mest mulig for seilerne. SEILmagasinet har snakket med ham om de norske utøverne.

Norsk snipeseier i Sverige

Svensk mesterskap i Snipe ble holdt i Marstrand i helgen. Gullet gikk til Sandvik/Grythe.

Godværsstart for Seilas Senja Rundt

I morgen starter Seilas Senja Rundt. Og godværet har inntatt vårt nest nordligste fylke.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen