Søk i arkivet

Regatta

Spioner følger Ericsson-teamet fra Lanzarote

Ericsson-teamet har hatt besøk av ubudne gjester på Lanzarote. Ukjente personer med lange telelinser har forsøkt å følge treningen deres fra motortbåter, forteller Aksel Magdahl til Seilas

Crazy sailing

Sommerens Archipelago Raid, en orienteringsseilase for Hobie 18 i den svensk-finske skjærgården er regnet for en av seilsporterns mest krevende. Men det slår neppe katamaran seiling i brenningene, slik du kan se det på denne videoen.

Breidangen Rundt 2008 Rankingpoeng å hente på Breidangen

Deltagerlisten til Breidangen Rundt fylles stadig opp og det er nå klart at det vil bli en poenggivende shorthanded-klasse i forhold til shorthandedrankingen. Regattaen teller også med på rankingen for LYS R. Påmeldingsfristen løper ut i onsdag 28 mai kl 23:59:59.

Fietje Judel gir seg

Fietje Judel, den ene navne-halvdelen av Judel/Vrolijk har bestemt seg for å slutte med seilbåtdesign. Judel pensjonerer seg som 60-åring og hans partnere Torsten Conradi og Rolf Vrolijk tar over.

Færderseilasen 2008 Unge seilerjenter klare for Færder`n

Tre norgesmestere, én svensk mester og én europamester i Optimist. I samme båt under årets Færderseilas – Og alle er 16 år gamle. 

Unge seilere i storbåt Asker Seilforening satser på storbåt

Wolfpack Racing Team har inngått et samarbeid med Christen With om å stille juniorbåter fra Asker Seilforening til start i Færderseilasen. Satsningen skal gi unge jolleseilere et bein innenfor storbåtseiling på sitt beste og det er askerbøringen Christen With som har tatt initiativet til satsningen.

Volvo Ocean Race 2008-09 Russisk båt med revolusjonerende steglister

Mens mange passbåter har et sinnrikt system av steglister i akterskipet, har den nye, russiske Volvo Ocean Race-båten et like sinnrikt system av steglister i forskipet. Hensikten er å gi det smale forskipet ekstra oppdrift når baugen stuker inn i en sjø på unnavindsseilas.

Ekstrem Volvo Ocean Race båt

De første bildene avslører den russiske båtens spesielle linjer og kraftig knekk mellom fribord og bunnseksjon.

Henri Lloyd hovedsponsor for Hollænderseilasen.

Henri Lloyd går inn som hovedsponsor for den klassiske Hollænderseilasen og hele sponsoratet går direkte tilbake til seilerne i form av premier og pique skjorter ved påmelding

Storbåtsatsing i Asker

Wolfpack Racing Team har inngått et samarbeid med Christen With om å stille juniorbåter fra Asker Seilforening til start i Færderseilasen.

117 båter i VM for Melges 24

Når VM for Melges 24 klassen smeller igang 1. juni er 117 båter på startlinjen. Åtte av dem er norske

Bli bedre kjent med Cathrine Gjerpen –Å seile er en utdannelse i seg selv

– Å seile er en utdannelse i seg selv. Det sier Laser Radial-seileren Cathrine Gjerpen fra KNS som har OL 2012 som mål. Du kan bli bedre kjent med henne på SEILtv.

Norske seilere til OL Kristian Ruth med OL-billett

Sportssjefen i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen, arbeider med innstillingene som skal oversendes Olympiatoppen over de seilerne som NSF mener fortjener en OL-plass. Dette skal være klart 3. juni, men SEILmagasinet vet at Olympiatoppen åpner for Laser-deltagelse.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen