Søk i arkivet

Regatta

Sjøassistanse Shetland Race Starter igjen i dag – ett døgn etter skjemaet

Helge Sokstad og Beate Birkeland, som ble meldt savnet under 1. etappe av Sjøassistanse Shetland Race fullførte regattaen til syvende og sist, og de starter igjen i dag – sammen med de øvrige båtene. Starten går klokka 12 norsk tid, og det er meldt rekordforhold – 10 m/sek fra nordvest.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Festen er over – gjenopplev den på SEILtv

En slitsom, til tider dramatisk og ikke minst minnerik Watski Skagerrak TwoStar 2008 som for mange inneholdt et vell av fartsrekorder, er i havn. Mange av seilerne fikk en opplevelse for livet, noe flere av dem gir uttrykk for i de i alt 43 (!) TV-reportasjene som du nå kan se på SEILtv.

Utsatt start for Shetland-Race

Etappen fra Lerwick til Bergen er utsatt på grunn av kulingvarsel.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Fartsfylte seilere inntar Hankø

Et stort antall båter er nå kommet i mål til Hankø i Watski Skagerrak TwoStar. Alle klassevinnerne er klare og den friske natten har forløpt uten store uhell. Tvertimot var det bare blide ansikter å se, og mange kunne vise til at de hadde satt personlige fartsrekorder i natt.

Sjøassistanse Shetland Race Minitransaten funnet!

Det meldes nå kl 0830 fra Shetland at Minitransaten PARADIS med Helge Stokstad og Beate Birkeland om bord er funnet, 16 nautiske mil øst for Shetland. Begge seilerne er i god behold og båten seiler selv til havn.

Sjøassistanse Shetland Race Minitransat savnet i Nordsjøen

En Minitransat som deltar i Sjøassistanse Shetland Race er savnet og det pågår nå en stor leteaksjon både på norsk og britisk side. Båten ble meldt savnet onsdag kveld og det blåser stiv kuling til liten storm i området.

Wolfpack først i mål

Etter mindre enn ti timers seilas fra Arendal gikk «Wolfpack» med Christen With og Thomas Nilsson i mål som første båt litt etter 07.00 idag morges. Med en snitthastighet på rundt 10 knop har det vært mye planing underveis.

Megabroach og nødstyring for Wolfpack

Christien With og Thomas Nilsson var først i mål med «Wolfpack», men det kunne ha gått skikkelig mille på etappen fra Arendal til Hankø.

To Sunfast 3200 i tet i LYS 1.25-1.30

Sunfastene fikk drømmeføret fra Arendal til Hankø og har foreløpig både tetplassen over all og de to første plassene i klassen.

De store båters race

Det ble de store båtene som  kom til å dominere årets Watski Twostar. Seks av de ti første hadde LYS større en 1.36, men også regattaens minste båt kom inn blant de ti beste

78 ingen alder

Det synes i hvert fall ikke Martin Knudsen fra Moss som fullførte Watski TwoStar i fin stil sammen med sønnen Morten

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Over 40 brutt, nå venter 9 timers hvile

I løpet av kvelden og natten har over 40 lag brutt Watski Skagerrak TwoStar. Tøffe forhold er årsaken, og regattaledelsen har bestemt seg for å gi seilerne 9 timers hvile i pitstop i Arendal. Og i Arendal venter SEILtv som etter hvert vil gi deg alle nyhetene og historiene. Det er ennå en stund til båtene er i mål i Arendal. Beregnet sendestart er ca. kl 12-13, men dette kan endre seg. Følg med!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen