Søk i arkivet

Regatta

Færderfruen for tredje gang

Ole Martin Vordahls  «Flying Camilla» måtte stoppe og trimme om underveis. Likevel fikk båten Færderfruen, pokalen til første båt i mål, for tredje gang

Seiler inn i soloppgangen

Båtene kommer nå for fullt inn til Horten. Se vår bildespesial.

Black Pearl mot mål

Sol og frisk vind på morgenkvisten ved Færder.

Våt avslutning

Byger, torden og kald nord øst er forhold de siste båtene må leve med.

Astrup knapt foran Ferner i R40

Christian Ferner ledet lenge i sitt comeback på regattabanen, men på slutten klarte han ikke å stå imot Eivind Astrups «Flirt»

Mange jevne dueller

Etter hvert som båtene kommer i mål og resultatlistene trykkes ut avdekkes mange spennende dueller og interessante plasseringer. De første båtene i mål klarte for eksempel ikke å forsvare sine plasseringer etter at tidene ble korrigert for båtenes handikap.

Ungdommen kommer i Færderseilasen

Flere unge seilere stilte lag i årets Færderseilas.Yngste skipper på egen skute var bare 17 år gammel.

Feil start og feil løp i GP klassen

På forespørsel fra deltakerne ble GP 2 klassen flyttet til LYS >1.38. To av deltakerne hadde ikke fått med seg endringene i startrekkefølgen. Det skaper hodebry for arrangøren.

Viking reddet arrangøren ut av kattepine

Da hverken politi eller branvesen ville stille opp, kom Viking Redningsselskap KNS til unsetning i natt. Det reddet resultatene for mange

Archipelago Raid 2008 Revnet gennaker ga tung start

Team First Hotel – det norske laget med Rune Aasberg og Kristian Ask fikk en tung start i Archipelago Raid. De tok et par rundkast og revnet gennakeren. Men de kan likevel fortsette takket være ekstern hjelp.

Archipelago Raid 2008 Katamaran-maraton starter i dag

Mens resten av seil-Norge har sett frem til Færderseilasen, har Rune Aasberg og Kristian Ask forberedt seg til et av de hardeste shorthanded-racene som finnes. De er klare for start i Archipelago Raid som starter i dag, og en av dem de skal konkurrere mot er ingen ringere enn Dame Ellen MacArthur.

Doyle-Lyngør TwoStar Klare til start i Lyngør

Mens Færder-seilerne rigger seg til i Oslofjorden, ligger nå nærmere 25 båter klare i Lyngør til å ta fatt på Doyle-Lyngør TwoStar. Det er en shorthandedregatta langs sørlandskysten som starter i Lyngør og ender i Arendal.

Raskeste vei til Færder

Skipper Petter Noreng på Open 60 trimaranen Xxtreme satser på korteste vei til Færder i den labre og variable vinden.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen