Søk i arkivet

Regatta

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Mediapris til de beste informatørene

Når seilerne i morgen legger ut på Watski Skagerrak TwoStar fra Hankø, seiler de ikke bare om plasseringer, sekunder og minutter. De konkurrerer også om å være blant dem som bidrar til at regattaen blir en stor og levende forestilling også for alle de tusen menneskene som følger regattaen på Internett. To videokameraer fra JVC utgjør SEILmagasinets mediapris.

NORsteam Kongen gir bort FRAM XV

Kong Harald har gitt bort Farr 51en FRAM XV til NSF' storbåtsatsningsprosjekt NORsteam. – Gaven gir oss en unik mulighet til å nå NORsteams målsetning om å lære opp dyktige seilere, forteller NSF-president Stig Hvide Smith i en pressemelding.

Bilder fra starten

I det første start gikk kom det sorte skyer fra øst med mye vind. 

Storslått Kongegave til Seilforbundet

I en storslått gave til norsk seilsport har Kong Harald har forært 51 foteren «Fram XV» til Norges Seilforbund. Gaven er et bidrag til forbundets storbåtsatsning.

Bilder fra Drøbaksund og Filtvet

Mens det ble stille for de første båtene i Drøbaksund, fikk båtene bak spinnakeren opp.

Flere Færderbilder fra målområdet og Horten havn

Morgentimene og formiddagen under Færder-innkomsten fortsatte i samme sporet som dagen og kvelden før- med raske vind- og værskift. Her er bildene.

Vil ha med gamle båter

Knut Frostad ønsker å gjøre Volvo Ocean Race større ved å gjøre det billigere. Se intervjuet her.

Norske VM-seilere hevder seg i lagseilas

12 norske optimistseilere som er kvalifisert til VM og EM deltok sist helg i Hvuvik Team Racing Championship i Sverige.

Treningssamling på VM-banen

De norske Zoom 8-seilerne skal utnytte hjemmefordelene før årets VM. Til helgen samles 50 av dem på banen utenfor Fjærholmen.

Reiste kjerringa på Balatonsjøen EM-bronse til OL-utslått Star-lag

At Norge gikk glipp av et av sine fremste medaljehåp i OL i Kina da Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen misset i nasjonskvalifiseringen, viste den norske duoen ved å vinne bronse under Star-EM på Balatonsjøen i Ungarn i dag.

Velkommen etter Volvo Ocean Race med pitstop i Marstrand

Marstrand i Sverige har ved flere anledninger vært pitstop under Watski Skagerrak TwoStar. Nå kommer Volvo Ocean Race etter. De har valgt Marstrand som pitstop på båtenes vei til Stockholm.

Ungdommer satte sitt preg på seilasen Færder`ns gladeste båt

Det var høy stemning og sang hele veien om bord i WOLFPACK, båten fra Asker Seilforening som deltok i Færderseilasen med 16 seilglade ungdommer om bord.

Færderseilasen 2008 Rask Færderseilas under varierte forhold

Færderseilasen 2008 er lagt bak oss og blir stående i klar kontrast til fjorårets regatta. Det ble sol, regn, vindstille og vind – og raske tider på de endelige resultatlistene. Se SEILtv fra Færderstarten!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen