Søk i arkivet

Regatta

Stang ut for Starbåtseilerne i VM starten

De norske VM deltakerne i Star hadde ikke flaksen på sin side i åpningsregattaen. Det trengs om laget skal kvalifisere til OL

Kjus best i bakken

Musto-Millet Ski-yachting startet idag med slalomrenn i Tryvannskleiva. Ikke uventet var det alpineliten som dominerte

Volvo Ocean Race 2008-09 Wouter blir russisk navigatør

Wouter Verbraak blir navigator på den russiske båten i Volvo Ocean Race. Den nederlandske navigatøren er bosatt i Oslo og har tidligere seilt på djuice dragons.

Musto Millet Ski Yachting Ski og seilfest til helgen

Det er en solid tradisjon at Musto Millet Ski Yachting innleder sesongen for Melges og 11 MOD seilerne. Til fredag går det utforbakke i Tryvann for seilere og en håndfull tidligere lovende alpinstjerner.

Klart for ski-yachting

Intet markerer overgangen fra vinter til sommer bedre enn den årlige Musto-Millet Ski-Yachting. I morgen samles flere av våre beste alpinister og seilere i Tryvannskleiva. Lørdag er det seiling.

Sterkt russisk lag i Volvo Ocean Race

Dagens annonsering av seilerne på det russiske laget i Volvo Ocean Race, viser et lag som har tenkt å være med der fremme. Nederlenderen Wouter Varbraak, bosatt i Norge blir båtens navigatør

Volvo Ocean Race satser på media

Knut Frostad er kommet godt i gang med lederjobben i Volvo Ocean Race. Mange av premissene for det kommende racet er allerede lagt, men på ett område venter mange utfordringer. - Vi skal forbedre mediepresentasjonen av seilingen, sier Frostad.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking med 20 tellende regattaer i 2008 Gode muligheter for å få poeng i år

20 ulike regattaer over hele landet står nå klare til å ta imot de seilerne som jakter på poeng i SEILmagasinet og kjemper om tittelen Årets Shorthanded Seiler. Først ut er Helly Hansen Skagen Race, mens det hele avgjøres 29. og 30. august i Tromsø.

Værbriefing før HH Skagen Race Få med deg grunnlaget for strategien

Norsk Havseiler- og Krysserklubb har hatt god oppslutning om værbriefingen klubben har avholdt før starten på Helly Hansen Skagen Race. Dette tilbudet vil de også gi til Skagen-seilerne i år.

Helly Hansen Skagen Race 200 båter ventet til start

En uke før påmeldingsfristen til Helly Hansen Skagen Race utløper er det, til tross for rekordtidlig start, per i dag påmeldt hele 159 båter. – Vi håper og tror at vi vil endte på rundt 200 båter på startstreken, tror Inge-Magnar Olerud i Bærum Seilforening.

Volvo Ocean Race 2008-2009 Vi lager seilsportens «krigsreportere»

Southampton (SEILmagasinet): Knut Frostad mener vi får se den største endringen i Volvo Ocean Race’ historie under det neste racet; Mediapersonen som skal være med hele veien rundt.

Volvo Cup 2 BLOW tett foran TERRA i Italia

I utgave 2 av italienske Volvo Cup greide Peder Nergaard å komme seg på plassen foran Peder Jahre & Co i TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING. Dermed ble det to norske lag blant topp tre for amatørene.

Seks VM lag kjemper om fire OL plasser

Når VM seilasene i Star starter 11. april er det viktigste foruten VM tittelen de siste fire kvoteplassene for OL. Om disse plassene kjemper i første rekke seks lag. Et av dem er norsk.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen