Søk i arkivet

Regatta

Americas Cup i rettssalen Dato for neste AC satt

Det er dommeren I New York som bestemmer når det neste Americas Cup skal holdes, og han har bestemt at Alinghi skal mote BMW Oracle Racing 12. mars 2009. Men blir det nå slik likevel...

Datoer satt for de neste seilasene om America´s Cup

Dommer Cahn som ifjor høst gjennom rettsapparatet i New York avgjorde at den nyopprettede spanske foreningen ikke fylte vilkårene for å bli «Challenger of Record» for de 33. seilasene om America´s Cup, har nå gitt Alinghi teamet medhold i kravet om utsettelse.

Norske Sonarseilere tok ledelsen i Kina

Etter to dagers prøveseilaser i det nye seileranlegget i Qingdao har de norske sonarseilerne tatt ledelsen

Stjernelag for Puma

Skipper Ken Read som selv har nesten 50 nasjonale og internasjonale titler bak seg har mønstret litt av et stjernelag til Puma-båten i Volvo Ocean Race som ble døpt idag. Seilerne fra seks nasjoner har 21 jorden rundt seilaser, OL medaljer og America´s Cup seilaser å se tilbake på.

Loïck Peyron best ut

I dag startet Artemis Transat. Soloseilas over Atlanterhavet med 40 og 60 fotere. Gitana Eighty kom best ut fra Plymouth.

To vindsystemer skilte

To vindsystemer skilte dem som kom, og dem som ikke kom i mål i Seilmakeren Doublehanded. «Solgang» hørte til de sistnevnte

Ingen endring i OL programmet

Nytt håp tentes da ISAF skulle behandle på nytt vedtaket om OL klassene for 2012 på halvårsmøtet i Qingdao. Delgatene vedtok ny avtemning, men resultatet ble det samme, forteller presidenten i NSF Stig Hvide Smith fra Kina.

Veteranen Olsson blir med Ericsson rundt jorden

Det skandinaviske Ericsson laget  i Volvo Ocean Race har fått med seg en av de mest erfarne og suksessfulle jorden rundt seilerne da de sikret seg Magnus «Mange» Olsson til laget.

Sonarkara imponerte i treningsseilas

Prøvelekene for paralympikerne starter imorgen, men idag var det testseilas.

Seilmakeren Doublehanded De første båtene er i mål

De første båtene er begynt å komme i mål i Seilmakeren Doublehanded. Aller først var Tor Hove og Kjell Inge Heiberg, men med høyt LYS-tall er de allerede sjanseløse sammenlagt. Michael Nygaard og Bent Danielsen fra Stavanger vant den største LYS-klassen.

The Artemis Transat 2008 11. mai legger proffene i vei

Mens seilerne i Seilmakeren Doublehanded kjemper seg nordover mot Bergen, lihgger et kobbel Open 60- og Class 40-seilere i Plymouth i England og gjør seg klare til seile soloseilasen The Artemis Transat, som starter 11. mai.

Corponor Offshore Race 2008 Rekorder for fall Bodø-Værøy-Bodø

Rekorden fra i fjor er slått; 30 båter har til nå meldt seg på Corponor Offshore Race. Men det er ennå over en uke igjen til påmeldingsfrist, makstall og øverste grense er 35.

Seilmakeren Doublehanded De minste båtenes dag i vestlandsrace

Det er ikke noe nytt i Seilmakeren Doublehanded at det går godt for båter med lavt LYS-tall, og slik ser det ut til å bli i år også. Etter første etappe ligger det to Expresser på topp på den uoffisielle over all listen, og innen hver av klassene er det båter med de laveste måltallene som ligger i tet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen