Søk i arkivet

Regatta

Rebus og GPS fører til store skatter Skattejakt etter Helly Hansen-utstyr i Skagen

Det er ikke bare for prestasjonene på sjøen man kan vinne gjeve premier i Helly Hansen Skagen Race. Fredag klokka 12 starter nemlig Helly Hansen GPS Skattejakt, der deltagerne kan vinne en HH sailbager full av HH-godbiter til en verdi av mer enn 5000 kroner.

Rapport fra Skagerrak

Vi krysser straks svenskegrensen og dundrer sydover som et ekspress tog.

Med OL i Beijing i sikte To Laser-seilere – én OL-plass

Stian Tuv og Kristian Ruth reiser, seiler og trener sammen. Med OL-deltagelse som mål. Men bare en av de får eventuelt seile OL i Kina. Se hva Laser-seilerne mener om å trene sammen, om sponsorer og, ikke minst, om hvem som skal seile OL – her på SEILtv.

Nordisk modellseiler-mesterskap Torvald Klem favoritt i modellbåt-mesterskap

Mens mange seilere strever seg sørover til Skagen denne Kr. Himmelfarts langhelgen, samles modellbåtseilerne til uoffisielt nordisk mesterskap denne helgen i klassen IOM – International One Metre. Ialt 27 båter deltar.

Stor Melges aktivitet

Melgesklubben varsler stor aktivitet til sommeren. Åtte norske båter i VM og rekordstort NoM på Hankø der det er mulig å leie båter

Norges Cup regatta i Arendal

Arendal Seilforening er landets eldste med 130 år i protokollene. Jubileumssesongen starter med Norges Cup seilaser  for brett og joller

Første start gått

Shorthand-seilerne starter i dette øyeblikket fra Åsgårdstrand under årets HH Skagen Race.

Mot Skagen i åtte knop

HH Skagen Race-båtene er på full fart mot Danmark. Seilas' redaktør melder om fine forhold fra «Xpo7» hvor han seiler som mannskap.

Klare for HH Skagen race i A40RC Ridderne har ankommet Norge

På lørdag dro ARME RIDDERE fra Nieuwpoort i Belgia. Knappe tre døgn senere passerer de Færder – klare for Helly Hansen Skagen Race, hvor de nyutnevnte ridderne gleder seg til å prøve båten på babord halser.

Helly Hansen Skagen Race Mange reaksjoner på startlisten

Startlisten for Helly Hansen Skagen Race, som arrangøren Bærum Seilforening nylig har offentliggjort, har allerede skapt reaksjoner. – En katastrofe, mener alltid engasjerte Ludvig Daae, som blant annet påpeker at hans båttype, Bavaria 42 Match, er plassert i tre ulike LYS-klasser. – God fornøyd, er en annen reaksjon.

Bli med i SEILmagasinet og Helly Hansens store konkurranse Vær med å fortelle historien om Helly Hansen Skagen Race

Som deltager er du den aller beste til å fortelle den virkelige historien om Helly Hansen Skagen Race 2008 – i form av bilder, video og tekst. Vær med å del ditt inntrykk med alle andre – vær med i SEILmagasinet og Helly Hansens konkurranse!

SEILmagasinet bryter nye grenser Direkte-sendt SEILtv fra Skagen er pionerarbeid

– SEILmagasinet ligger teknologisk helt i front når de nå skal sende direkte på webTV fra Helly Hansen Skagen Race torsdag 1. mai, sier Harald Sæther i det danske webTV-selskapet XStream. – Så vidt jeg vet har ingen gjort noe tilsvarende tidligere fra et regatta-arrangement, sier han. Direktesendingen starter 1. mai – når båtene begynner å komme i mål i Skagen.

Vellykket breddesamling for E-jollene

Over 40 E-joller var samlet til Norsk E-jolleklubbs årllge breddesamløing samling, denne gang i Åsgårdstrand

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen