Søk i arkivet

Regatta

Er blitt bedre til å henge, men ser frem til lettere forhold VM ble styrkeprøve for Stian Tuv og Kristian Ruth

– Vi er blitt bedre til å henge. Det er i hvert fall noe som er sikkert, sier Stian Tuv etter et Laser-VM som han betegner som en virkelig styrkeprøve. – Vanligvis seiler vi 45 minutter lange seilaser; her varte de i 80 minutter. Siste dags seilaser måtte avlyses på grunn av for kraftig vind.

Volvo Ocean Race 2008-09 Stiv prislapp for stop-over

Politikerne i Stockholm er ikke helt enige om prislappen for å være vert for Volvo Ocean Race neste år, er verdt pengene. Men avtalen og prisen ble like fullt godkjent i den svenske hovedstaden.

SEILmagasinets meningsmåling Delte meninger om NSFs storbåt-satsing

SEILmagasinets lille meningsmåling om hva seilerne synes om Norges Seilforbunds storbåtsatsing, ga definitivt ikke noe entydig svar. Seilerne er ganske så splittet i sin oppfatning.

VM i Yngling Lav risiko ga høy uttelling

Det var norske forhold i Miami på tirsdag. Nok vind til alle og regn hele dagen. Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed klatret på listen.

Volvo Ocean Race 2008-09 Ericsson 3 døpt i Barcelona

Ericsson Racing Team har trent med den første nybygde båten i flere uker nå, men tirsdag ble den endelig døpt foran inviterte gjester og en mengde telekom journalister.

Nye Al Capone snart seilklar

Einar Sisseners nye Cookson 50 mærmer seg ferdigstillelse og i neste uke drar Peer Moberg til New Zealand for prøveseilas

Noreng i spansk «Færderseilas»

Petter Noreng drar neste uke til Spania for å delta in en 200 nm seilas rundt Ibiza. - Dette er spanjolenes Færderseilas, sier han til Seilas

Slingsby verdensmester - Tuv «Rookie of the year»

Australieren Tom Slingsby forsvarte sitt verdensmesterskap fra 2007 da han idag ble kåret til verdensmester i Laserklassen etter at dagens seilaser ble avlyst på grunn av forholdene. Norsk lyspunkt da Stian Tuv ble «Rookie of the year»

KNS etablerer vinterleir på Gran Canaria

10 brettseilere tilhørende KNS´ elitegruppe drar i vinterferien til Las Palmas på treningsleir.  Verdensmester Anders Løken og oppmannen fore brettseilerne i foreningen Ole-Anton Berntsen skal trene seilerne.

Fire poeng opp til bronse

Nok en god dag for Ynglinjentene i Miami. En plass opp og en igjen før jentene tar plass på pallen.

Vinterferie i Palamos Norsk delegasjon på 51 personer

22 norske optimistjolleseilere drar onsdag til Palamos i Spania for å delta i regattaen KABB Trophy 2008. Dette er en regatta med over 300 deltagere fra 22 nasjoner verden over, og med en delegasjon på totalt 51 personer vil nordmennene være et markant innslag.

VM i Yngling Sundby & Co holder seg

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seilte jevnt på mandag. Det blåste mye og jentene ligger fortsatt godt an til å nasjonskvalifisere til OL.

22 Optimister til Spania i dag

22 norske Optimistjolleseilere drar i dag til Palamos i Spania for å delta i regattaen KABB Trophy 2008.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen