Søk i arkivet

Regatta

Værbriefing før HH Skagen Race

Norsk Havseiler- og Krysserklubb gjentar suksessen fra de siste årene og arrangerer værbriefing med siste nytt om vær, strøm og vindforhold i Forskningsparken/CIENS i Gaustadalléen 21 på Blindern 29. april kl.: 1800 i Auditoriet ”Forum” Gratis parkering

Til Skagen på babord halser

Østavind vil prege Helly Hansen Skagen Race. Vi har lastet ned Grib-fil fra Ugrib.

Sun Fast 3200 Cup Solid og fortjent seier

Drøbak (SEILmagasinet): 9 lag møtte idag til Sun Fast 3200 Cup i Drøbak. Drøbaksund Seilforening sørget for banen og været sørget for flotte forhold. Og vinneren av Sun Fast 3200 Cup er...

Hyeres Praktavslutning for Jannicke

Jannicke Stålstrøm fullførte i samme stil som hun startet i Hyeres og endte opp med en bronse i brett. Med totalt tre medaljer i  denne verdenscupen er dette noe av det beste resultatet noen gang for norske seilere.

Per Ottar Skaaret reagerer kraftig – Hasardiøs og livsfarlig shorthandedjibb

– Jeg vil sterkt advare mot Tor Hoves måte å jibbe på. Å jibbe på en måte som krever så mye løping på fordekket og med en genua som ikke er på rull, er hasardiøst og livsfarlig, mener Per Ottar Skaaret, som er opprørt etter å ha sett SEILtv som viser Hoves jibb-teknikk. Tor Hove på sin side inviterer Skaaret til Holmsbu i helgen for å gjennomgå manøvren i detalj.

Hyeres Kanonavslutning for Ruth

Askerseileren Kristian Ruth smalt til med en tredjeplass i fredagens medaljeseilas i Hyeres. Dermed endte han på en sammenlagt 6. plass.

Gull til Yngling jentene

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed vant 40th Semaine Olympique Français med klar margin i fredagens avgjrøende finaleseilas i Hyeres.

Hurtigvoksende entype Årets første X-35 regatta

X-35 miljøet på Vestlandet har våknet opp av vinterdvalen og til helgen deltar ti båter i årets første seilas i deres X-35 Cup.

Hyeres Ynglingene seilte seg til tet

Endelig løsnet det for Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandre Koefoed. De leder Yngling klassen foran medaljeseilasene. Fredag er det 20 minutter med seiling som avgjør om det blir medalje eller ikke.

Team LodeStar oppsummerer OL-satsingen Som å ha fått sparken fra jobben…

– Vi kan vel si at vi føler det som om vi har fått sparken, sier Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i nyhetsbrevet de har sendt ut etter at OL-håpet nylig gikk fløyten. De akter imidlertid å fullføre Starbåt-sesongen med stil og de ser ikke bort fra at OL-ilden i dem vil brenne helt til 2012.

EM i Soling 2008 Asbjørnrød & Co fortsatt med i gull-kampen

Med en 5. plass, god båtfart og marginene på sin side er Preben Asbjørnrød, Rikard Fikse og Jørgen Husum fra Arendal fortsatt med i kampen om EM-tittelen i Soling på Balaton-sjøen. Men det kunne gått annerledes i går.

Triste tanker ved reisens slutt

OL drømmen brast for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen. Dermed er en reise slutt. Men Melleby utelukker ikke en ny satsning mot 2012

Ynglingjentene tar teten

Før dagens medaljefinale har Ynglingjentene sikret seg et pent forsprang på konkurrentene. Også to andre norske lag ligger på medaljeplass

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen