Søk i arkivet

Regatta

Seilmakeren Doublehanded Mulig at ventelisteseilere slipper inn

I midten av mars må alle de 200 seilerne i Seilmakeren Doublehanded være klare med båtene sine på listene. Fem dager senere kommer nemlig Askøy Seilforening til å gi svar på om det blir åpnet for å slippe ventelisteseilerne inn på regattabanen.

Volvo Ocean Race 2008-09 Nytt VOR lag på gang

Kaos og utsettelse i Americas Cup gir Volvo Ocean Race bonus. Nå er det nok et prosjekt på trappene og de skal seile verden rundt for å redde miljøet. De mangler foreløpig penger, men satser alt på å komme til start.

Miljøbåt i Volvo Ocean Race

Carbon Challenge er navnet på det siste prosjektet i Volvo Ocean Race. Laget kjøper brukt og satser på miljø.

Optimist-regatta i Palamos, Spania Drøbak-seilere i tetsjiktet

De norske Optimistjolle-seilere som for tiden er i Palamos i Spania, hevdet seg godt under 3. utgave av regattaen KABB Trophy i helgen. Best av dem var to seilere fra Drøbaksund Seilforening.

Gode norske Optimistjolleseilere i Palamos

Norske optimistjolleseilere på tur til Palamos i Spania hevdet seg godt i regattaen om KABB Trophy i helgen.

Frostad flytter til England

Knut Frostad pakker kofferten, tar med seg kjæresten og flytter til England i løpet av de kommende ukene. Han er klar for å samle en enorm mengde bonuspoeng på fly og sørge for at det blir et Volvo Ocean Race etter det som starter i oktober.

Ny Sonar ankommet Bærum Seilforening satser på handikapseiling

Bærum Seilforening satser på handikapseiling og foreningens første Sonar kom nylig til Sarbuvollen.

Sun Fast 3200 Cup Fortsatt muligheter for å seile Sun Fast 3200

Sun Fast 3200 Cup har mottatt flere søknader, men det er fortsatt mulig å melde seg på. Kanskje det er deg og din makker som disponerer en Jeanneau Sun Fast 3200 i årets Watski Skagerrak TwoStar?

Ingen rekord Groupama på taket

De hadde tenkt til å pushe 700 nautiske i døgnet de kommende dagene. I stede endte den 105 fot lange trimaranen Groupama på taket natt til mandag. Alle om bord kom fra ulykken uskadd.

Tar over etter Glenn Bourke Knut Frostad VOR-sjef

Ryktet om at Knut Frostad blir ny VOR-sjef viser seg å være mer enn et rykte. Da SEILmagasinet snakket med Frostad før helgen ville han ikke kommentere saken. Nå bekrefter Volvo Ocean Race at det blir norsk sjef for VOR-sirkuset.

Ynglinger på vei mot OL Fornøyd med VM

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed er godt fornøyd med sin innsats i VM for Yngling i Miami. Selv med to dårlige siste dager nådde de målene sine: OL kvalifisering og blant topp ti.

Nye forhandlere Bergensere satser på langtur

Fjord Marine i Bergen har utvidet sitt repertoar av seilbåter og hadde premiere på Feeling 39 på Dra til Sjøs forrige uke. De fikk mange interesserte om bord i langturbåten.

Vinterseiling i Bergen Flerskrogsmoro og MOB i Snøføyka

Det frisknet til under årets Snøføyka i Bergen og de to F 18 katamaranene som deltok fikk friske opplevelser med 15-20 knop gjennom vannet. Den ene katamaranen fikk seg endog et bad, og det samme gjorde en fordekksgast på Nikita, Banner 28.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen