Søk i arkivet

Regatta

Se finalen i Nordisk mesterskap i PC-seiling

Åpnet nordisk mesterskap i virtuell seiling ble nylig avholdt. Her kan du se finaleseilasen.

Veien til OL Ynglingene sultne på kvalifisering

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen er sultne på resultater foran søndagens start i VM. De føler seg trygge på at de kvalifiserer seg til OL.

VM i Laser 2008 Klar for VM i Laser – og bordtennis

Kristian Ruth og Stian Tuv hadde en bra tuneup-dag i går i forkant av VM i Laser, men verdensmesterskapets dag én endte uten seilaser. Dermed blir det mer tid til å slå svenskene i bordtennis.

ISAF World Ranking Opprykk på verdensrankingen

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har inntatt plassen som 7. beste Star-lag i verden på den ferske rankingen fra ISAF. Peer Moberg tar også et solid jafs oppover listen i Finn-jolle klassen.

Norske seilere klatrer på rankinglistene

ISAF publiserte nye rankinglister for OL klassene igår, med solid norsk fremgang i flere klasser

Landligge for Laserne

VM for Laserklassen skulle ha startet idag, men istden ble det bygevær og landligge for seilerne

Barcelona World Race Nå snakker vi skikkelig TV

Barcelona World Race har ikke akkurat vært det store samtaleemnet i norske seilkretser. Men like fullt: Hvis du har behov for å hvile hjerne så kan jeg absolutt anbefale litt seriøs webTV fra jorden rundt regattaen.

Internasjonale optimister fra Norge Valgte seil og varme fremfor snø

Når det snør og stormer som verst, er det mange som tar turen til varmere strøk for å seile. Norske jolleseilere har også oppdaget denne muligheten, og forrige uke var syv norske optimistjolleseilere deltagere på Winners treningsleir i Las Palmas sammen med tre tyske og 10 danske seilere.

Ny regatta på gang Svenske vestkystseilere på hugget

Under båtmessen i Göteborg i helgen var det et bredt anlagt shorthanded seminar. Nå går seilerne med planer om en egen shorthanded regatta på vestkysten av Sverige.

Rekordseilas jorden rundt Spiser 700 nautiske i døgnet

Groupama 3 beholder forspranget på sin ferd rundt jorden non stopp. Akkurat nå suser de avgårde i nesten det dobbelte av vindhastigheten og spiser over 700 nautiske mil i døgnet.

VM-startbåt slet seg

Stormen i den australske feriebyen Terrigel førte til at startbåten som skulle brukes under de neste dagers VM-seilaser for Laser havnet på stranden. 

Vinterserien starter i dag

Torgrim Log har deltatt i deltatt i nordisk mesterskap og oppfordrer nå flere til å kaste seg med i Americas’ Cup-seiling på Internett.

Norske seilere i flere VM denne uken

Verdensmesterskapet i Laser starter senere i denne uken med to nordmenn på plass. Følger Kristian Ruth og Stian Tuv opp resultatene fra generalprøven kan det bli en interessant regatta. Også Ynglingene skal seile VM med siste mulighet for OL kvalifisering.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen