Søk i arkivet

Regatta

Sparebank Vest Huftarøy Rundt Helge Stokstad og Beate Birkeland til topps

Helge Stokstad og Beate Birkeland stakk av med seieren i Vestlandets første shorthanded-regatta ble avviklet 1. mai under våte og rolige forhold. – Synd, ettersom det var rekord-deltagelse, sier Kjetil Eriksen i Os Seilforening, som arrangerte Sparebank Vest Huftarøy Rundt.

Hanse vant flest, Bavaria mest

Det viser startistikken over de fem beste i hver klasse i HH Skagen Race. Dermed satte turbåtene racerne skkkeig på plass.

Ynglingjentene topp ti

Etter seieren i Hyeres lanseres Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed som gullkandidater til OL av flere norske aviser. Nå er også ISAFs ranking kommet og der markeres også Ynglingjentenes fremgamg, både med kommentarer, og den første topp 10 plasseringen for laget.

Vant med turbåt med tre skrog

Med slør hele veien ble HH Skagen Race flerskrogsbåtenes mulighet. Best ble en Dragonfly som startet i dobblehanded klassen.

Helly Hansen Skagen Race 2008 AL CAPONE og Peer Moberg best over all

Skagen-feltets råeste og ferskeste båt, ble også den raskeste over all. Peer Moberg og mannskapet hans loset AL CAPONE raskest til Skagen av alle på korrigert tid. De vant da også klassen sin. De fleste båtene er nå i mål i Skagen.

Helly Hansen Skagen Race 2008 Råtasser først i mål klokka 06

Ole Petter Kjendbakke og Narve Johannessen I Dragonfly 920en var de aller første til å krysse mållinjen i Skagen. De var inne klokka 06:02:13. – Vi har hatt en flott tur; litt fløte og litt rock’n roll, sier de to til SEILmagasinet.  

Microsoft Silverlight i live-bruk første gang Norges-debut for ny teknologi på SEILtv

Når SEILtv i dag sender direkte fra Skagen, tas Microsofts nyeste teknologi innenfor streaming i bruk, og SEILtv er det første mediet i Norge som sender «live» ved hjelp av Silverlight, som denne teknologien heter.

Rebus og GPS fører til store skatter Skattejakt etter Helly Hansen-utstyr i Skagen

Det er ikke bare for prestasjonene på sjøen man kan vinne gjeve premier i Helly Hansen Skagen Race. Fredag klokka 12 starter nemlig Helly Hansen GPS Skattejakt, der deltagerne kan vinne en HH sailbager full av HH-godbiter til en verdi av mer enn 5000 kroner.

Rapport fra Skagerrak

Vi krysser straks svenskegrensen og dundrer sydover som et ekspress tog.

Med OL i Beijing i sikte To Laser-seilere – én OL-plass

Stian Tuv og Kristian Ruth reiser, seiler og trener sammen. Med OL-deltagelse som mål. Men bare en av de får eventuelt seile OL i Kina. Se hva Laser-seilerne mener om å trene sammen, om sponsorer og, ikke minst, om hvem som skal seile OL – her på SEILtv.

Nordisk modellseiler-mesterskap Torvald Klem favoritt i modellbåt-mesterskap

Mens mange seilere strever seg sørover til Skagen denne Kr. Himmelfarts langhelgen, samles modellbåtseilerne til uoffisielt nordisk mesterskap denne helgen i klassen IOM – International One Metre. Ialt 27 båter deltar.

Stor Melges aktivitet

Melgesklubben varsler stor aktivitet til sommeren. Åtte norske båter i VM og rekordstort NoM på Hankø der det er mulig å leie båter

Norges Cup regatta i Arendal

Arendal Seilforening er landets eldste med 130 år i protokollene. Jubileumssesongen starter med Norges Cup seilaser  for brett og joller

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen