Søk i arkivet

Regatta

Askøyseiler best i dramatisk Snøføyken regatta

Kollisjon og mann overbord etterfulgt av flere protester bidro til at gårsdagens Snøføyken regatta ble mer dramatisk enn planlagt. Best på banen ble Askøyseileren Bernt Svensen i sin Grand Soleil 40.

VM i Yngling Rett ut av finalen

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed kastet den konservative strategien over bord og endte med en diskvalifikasjon i den viktige medaljefinalen. Bunn av listen ble fasiten på en veldig bra VM-start.

Disk og tjuvstart ødela for jentene

En disk i gårsdagens 9. seilas og tjuvstart i dagens medaljefinale ødela for Ynglingjentene som dermed måtte ta til takke med 10 plass sammenlagt i VM. Men det holdt likevel til OL plass.

Vinterserie i Bergen Mer regn enn snøføyk

Seilerne i lørdagens utgave av Snøføyka har større sjanser for å få regn enn snø. Det er meldt om lite vind og plussgrader utenfor Bergen lørdag.

Frostbite 2008 Soon Seilforening med det 20. Frostbite

For 20. gang arrangerer Soon Seilforening treningsamlingen Frostbite og som vanlig skjer dette helgen etter påske. Rundt 100 ivrige jolleseilere ventes til samlingen. Påmeldingen har åpnet her på SEILmagasinet.no.

Venteliste til to regattaer allerede Deltagerlistene fylles opp til sesongens regattaer

Til tross for at det ennå er måneder igjen til regattasesongen skytes i gang for fullt, er påmeldingen i gang til flere regattaer. To av de mest populære er endog fulltegnet og har venteliste.

VM i Yngling Yngling-trioen sikret OL-plass

Det kan gå mot Siren Sundbys tredje OL-deltagelse, for i går nasjonskvalifiserte det norske Yngling-laget seg for OL i Beijing. De ligger på 5. plass i VM i Yngling, og de er dermed klare for medaljefinalen.

Ny rekord for Cammas

Franck Cammas og mannskapet på den 103 fot store trimaranen «Groupama3» har satt nok en delrekord på ferden jorden rundt. Nå er de raskest i verden på distansen Ushant-Cape Leeuwin.

Du kan være med på å bestemme Avstemning påvirker tema for shorthanded-treff

70 seilere møtte opp da det ble avholdt shorthanded-treff i januar. Nå er det duket for et nytt møte 5. mars, men hva dagsorden der skal inneholde, ønsker initiativtagerne Simen Løvgren og Halvor Seiløe Smith hjelp til å finne. Og det gjøres i form av en avstemning her på seilmagasinet.no.

Flerskrog Tornado fantaster går nye veier

Rolf Nilsen, Mr. Tornado i Norge, har solgt båten sørover og satser nå på et annet flerskrogsprosjekt for å komme videre. Nå har de satset på Formula 16 klassen og er i full gang med å bygge tre båter.

Seilmakeren Doublehanded Seilere støtter gatebarna i Brasil

Askøy Seilforening og Seilmakeren Doublehanded har inngått et samarbeid med den veldedige organisasjonen Children at Risk Foundation - CARF. Alle seilerne i regattaen gir dermed sitt bidrag til at gatebarna i Brasil får et bedre liv.

Bli bedre kjent med Eivind Sinding-Larsen – fremtidshåp på brett

Brettseileren Eivind Sinding-Larsen fra Bærum er med på Norges Seilforbunds rekrutteringslag Toppseil og har OL i 2012 som mål. Nå kan du bli bedre kjent med ham på SEILtv.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen