Søk i arkivet

Regatta

Toppmøte om tid og sted

Kamphanene Ernesto Bertarelli og Larry Ellison er tilsynelatende enige om at de neste duellene om America´s Cup skal utkjempes på vannet. Nå møtes partene for å diskutere tid og sted

Norske seilere trivdes i Nederlands kulde

Stivfrosne skjøter og is i båtene for de norske optimistseilerne som hadde tatt turen til Nederland i påsken for å delta i påskeregattaen på Braassemermeer.

Vant med gammel båt med nytt skrog

Utstyret var verdt mer enn annenhåndsverdien, så eieren sagde av skroget og satte på nytt. Nå vant «HiFi» Rolex China Sea Race.

Fæste best av 1000 Optmistjolleseilere

Påskeragattaen for Optmistjoller på Gardasjøen ble avsluttet idag med gullfinaler. Best av alle ble Drøbakseilerem Harald Fæste

Spi Ouest 2008 i politikkens tegn Stoppet av vind og vaier

La Trinite Sur Mer (SEILmagasinet): I dag skulle første dag av Spi Ouest startet, men det ble dårlig med seiling. To grunner; for mye vind og en stor stålvaier som sperrer havnen...

Moberg nr. åtte på Palma

Prinsesse Sofias Cup ble avsluttet i dag og den beste prestasjonen sto Peer Moberg for. I et felt med alle de beste tilstede ble han til slutt  nr. åtte i Finnjolleklassen.

Lake Garda Meeting i Optimist Verdens største entyperegatta startet i dag

I dag startet verdens til nå aller største entyperegatta i historien; Lake Garda Meeting for Optimistjoller med over 1000 båter fra 30 land! Kristian Fæste har sendt SEILmagasinet en kort introduksjon.

VM Laser Radial for damer Fransk seier, Samdal nr. 34

Det ble til slutt fransk seier i VM i Laser Radial for damer. Sarah Stayaert avsluttet best og henviste kinesiske Lijia Xu til 2. plass. Elin Samdal avsluttet midt på treet og endte midt på treet; på 34. plass.

OL-uttagning i Princesa Sofia Peer Moberg klar for medaljefinale

Peer Moberg og de tre norske Laser Radial-seilerne Cathrine Gjerpen, Anette Melsom Myhre og Marthe Enger Eide er de eneste som skal i aksjon i morgendagens medaljefinaler på Mallorca. Forholdene ødela for Laser-guttas sjanser.

Midt på treet for Samdal

I et stjernespekket felt  med 118 båter ble VM for Laser Radial avsluttet i New Zealand idag. Elin Samdal viste glimtvis god seiling, men var ujevn og endte på 36 plass.

Moberg til medaljefinale

Finnjolleseilerene Peer Moberg, KNS avsluttet bra i Mallorca idag og er klar for medaljefinale imorgen. Laserne i herreklassen startet ikke idag og de norske ble stående med gode plasseringer, men ikke godt nok til medaljefinale.

OL-uttagning i Princesa Sofia Medaljefinale på Tuv og Ruth?

I morgen kan Stian Tuv og Kristian Ruth sikre seg en plass blant de 10 beste som får seile den avsluttende medaljefinalen i Laser under påskeseilasene på Mallorca. Men de må seile godt. Etter dagens seilaser ligger de på 12. og 13. plass.

VM Laser Radial for damer Ujevnt av Elin Samdal i gullfinalen

Det går ikke helt veien for Elin Samdal, men det fins to lysglimt; at hun seiler i gullfinalen og at hun avsluttet gårsdagens seilaser i gull finalen med en 7. plass.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen