Søk i arkivet

Regatta

OL-uttagning i Princesa Sofia Laser-gutta eneste Mallorca-lyspunkt

– Stian Tuv og Kristian Ruth var de eneste lyspunktene på en heller svart, norsk dag. Men de to seiler til gjengjeld fantastisk, sier landslagssjef Espen Guttormsen. Men også den gleden hadde et skår; Kristian Ruth fikk to gule flagg for pumping og ble disket fra dagens andre seilas.

10 nye inn fra venteliste i Watski Skagerrak TwoStar Deltagerlisten fylles opp med nye navn

Fredrikstad Seilforening har besluttet å slippe inn 10 nye, norske lag fra ventelisten i Watski Skagerrak TwoStar. Det betyr samtidig at utenlandskvoten er redusert fra 40 til 30 båter. Fortsatt står det 29 båter på venteliste.

Breidangen Rundt 2008 Ranking gir rekorddeltagelse?

Det bør være duket for rekorddeltagelse i Breidangen Rundt i år. Regattaens LYS R-klasse teller med på NORC/NORLYS-rankingen i år. Tilsvarende for shorthanded-klassen, som gir poeng i SEILmagasinet Shorthanded Ranking. Det bør kunne lokke mange seilere weekenden 31. mai og 1. juni.

VM Laser Radial for damer Elin Samdal viser têt-potensiale

Med en 4. plass i gårsdagens eneste seilas i Laser Radial-VM, viste Elin Samdal at hun har potensiale til å seile helt i tet. Hun rundet samtlige merker blant de tre beste, og kun litt beslutningsvegring gjorde at hun tapte en plass inn mot mål.

Første stikk i OL uttak til Ruth

Påskeregattaen på Mallorca skal tjene som OL uttak i Laserklassen. Kristian Ruth fikk en super start i Palma igår. Ikke bare ligger han foran sin hardeste konkurrent. Han ligger også nær toppen i et meget sterkt felt.

Sterkt av Samdal idag

Elin Samdal lot seg ikke knekke av uflaks i VM åpningen. Idag klemte hun til med en topplassering som viser det er for tidlig å avskrive Fredrikstadjenta

Erikstad skal samarbeide med Dæhlie

Både Bjørn Dahlie og Bjørnar Erikstad er med på Team Visa for toppidrettsutøvere. Nå skal den gamle langrenssmesteren hjelpe seileren med mentale forberedelser.

Medaljekandidater i begge klasser

Før morgendagens EM avslutning i Zoom 8 klassen ligger norske båter på medfaljeplass både i gutte- og jenteklassen

Gode lasere, men ellers svakt på Mallorca

Både Kristian Ruth og Stian Tuv hevder seg godt i Laser. Det gjør også jentene i Laser Radial, men ellers er det ikke s¨mye å glede seg over for de norske påskeseilerne.

OL-uttagning i Princesa Sofia Kristian Ruth tok første stikk i knallåpning

Kristian Ruth tok første stikk i den første seilasen som teller i OL-uttagningen i Laser, og han var ikke snauere enn at han vant sitt heat i den innledende seilasen. Deretter fulgte han opp med en 8. plass og ligger som nummer tre sammenlagt.

Royal Sailing Academy Storstilt dansk storbåt-satsing blåses i gang i påsken

Denne påsken går startskuddet for en storstilt dansk satsing på storbåtseiling der målet er å «avlevere» danske seilere til America’s Cup, Volvo Ocean Race, Transpac 52-serien og andre store seilaser. Royal Sailing Academy heter prosjektet som er støttet av skipsrederen Mærsk McKinney Møller.

VM Laser Radial for damer Stang ut på oppløftende dag

Det ble en første regattadag med blandete følelser for Elin Samdal i VM i Laser Radial i New Zealand. I begge seilasene hang hun med fra start, men en kullseiling og disk for å ha brudt 1-minuttsregelen var et skår i gleden over ellers god seiling.

Nergaard verdensmester i 5.5 meter

Kristian Nergaard tok storeslem under regattaene på Bahamas da han vant både den skandinaviske Gullpokalen og verdensmesterskapet for 5.5  meterne.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen