Søk i arkivet

Regatta

Knallstart for Sonarkara i ny båt

De tre Sonarseilerne fra KNS, Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Aleksander Wang Hansen kunne vanskelig fått en bedre regattadebut med sin nye båt. Her er Aleksanders rapport

Volvo Cup 1 Melges 24 Solid åpning av TEAM TERRA

Peder Jahre & Co i Melges 24en TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING startet Volvo Cup 1 i Italia i dag. Laget åpnet sterkt – veldig sterkt.

Dårlig økonomi rammer seilerne Elin Samdal til VM uten trener

Tirsdag kommende uke setter Elin Samdal kurs for New Zealand og VM i Laser Radial. På flyet sitter hun alene, for Norges Seilforbund har ikke råd til å sende treneren hennes, Frank Kirkeland. – Jeg får nyte at jeg er der, og skal fokusere på det jeg kan, sier hun til SEILmagasinet.

Alicante blir topp, mener Frostad

Knut Frostad er allerede igang med jobben som toppsjef for Volvo Ocean Race. Nå har han vært i Alicante, der racet starter 11. oktober.

Ny rekord i år? Færder-påmeldingen er åpnet

Påmeldingen til årets Færderseilas ble åpnet i dag. Norges største regatta starter i år 13. juni, og påmeldingsfristen løper ut 2. mai.

Grønne tiltak på havet Mitt skip er lastet med vin

I disse miljøtider har seilskipene fått sin renessanse som fraktbåter igjen. Nå har franske vinprodusenter sendt sin vin over den engelske kanal med en gammel tremaster, og det er planer om å bygge nye store seilfrakteskip.

Shorthanded-møte onsdag 5. mars Måleregler og respittsystemer ble shorthanded-tema

Måleregler har alltid engasjert, og da shorthanded-seilerne ble invitert til å ønske seg tema for shorthandedmøtet på Dronningen i Oslo 5. mars, var det informasjon om respittsystemet og dets fordeler og ulemper for shorthanded-seilere som ble stående øverst på ønskelisten.

Norwegian Offshore Racing Club Årsmøte med presentasjon av ny ranking

I kveld er det klart for årsmøte i Norwegian Offshore Racing Club. Møtet foregår i KNS' lokaler på Dronningen og etter den offisielle møteplanen vil den nye rankingen bli presentert.

GROUPAMA på rett kjøl igjen

Trimaranen GROUPAMA som 18. februar mistet det ene skroget og tippet rundt, er reddet og snudd på rett kjøl igjen. Langturseileren Øystein Djønne overvar snuoperasjonen og rapporterer i tekst og bilder til SEILmagasinet.

Paul Elvstrøm Seilerkongen runder 80 år

En av historiens største seilere – kanskje den aller største – danske Paul Elvstrøm fyller 80 år i dag.

Lode Star blant 107 båter i Bacardi Cup

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen skal få litt å bryne seg på i generalprøven til VM, den populære Bacardi Cup for Starbåter.

Sesongstart på Gardasjøen

Åtte norske e-jolleseilere drar sydover i starten av påsken for å møte 130 deltagere mellom alpefjell.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen