Søk i arkivet

Regatta

Arve Roaas hyret på som coach Skal løfte Star-laget før VM

Arve Roaas, best kjent fra Volvo Ocean Race og DJUICE DRAGONS er på plass for å hjelpe Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen med å finne toppformen frem mot VM. – For team LodeStar er det kritisk å ha en trener i tiden før VM, sier Karianne Melleby, kone, medhjelper og presseansvarlig for laget. Hun har sendt SEILmagasinet denne artikkelen.

NORC & NORLYS Presentasjon av den nye rankingen på mandag

Førstkommende mandag inviterer NORLYS og NORC til presentasjon av den nye, felles rankingserien. Representanter fra NORLYS, NORC og fra arrangører vil være til stede slik at du skal få en god innføring i sesongen 2008' muligheter.

Inforasjonsmøte om rankingserie

NORC samarbeider i år med NORLYS om en felles rankingserie for regattaseilere. Serien består av en blanding av rene baneseilaser og klassiske distanseseilaser. I forbindelse med denne rankingen vil det bli avholdt et infomøte om årets ranking i KNS's klubblokaler på Dronningen 7.april kl 19.00

Arve Roaas løfter starlaget frem mot VM

Arve Roaas, best kjent fra «Djuice Dragons» og Farr 40 «Norwegian Steam», er på plass for å hjelpe Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen med å finne toppformen frem mot VM.

EM-opptur for Siren Sundby & Co i dag Lysning i Yngling-mørket

– Det ligger mye løfterik seiling bak plasseringene deres, sier «for anledningen»-coach for det norske Yngling-laget i EM, Christopher Gundersen, som i dag hadde grunn til å se litt lysere på situasjonen. Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed avsluttet dagens seilaser med en 4. pass og klatret seks plasser opp i sammendraget.

EM i Yngling Det vil seg ikke for de norske jentene

Det vil seg ikke helt for de norske Yngling-jentene; Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed. I går møtte de lett vind, og resultatet ble en 19. og en 10. plass. Fortsatt ligger de på 22. plass av 23 båter.

Norske sniper i Florida

Fire norske snipelag deltok i den årlige Midwinter regattaen i Florida. Best av dem ble Birger Jansen og Ccecilia deFaire

Farr 40 til Larvik

24 og 25 mai er det duket for rankingregatta for tur- og havseilerene i Larvik. Regattaen står også på terminlisten for den nordeuropeisk Farr 40 flåten.

I akterstaget viser hvem du er Seilmakerflagg for deltagerbragd

Blant shorthanded-seilerne er det blitt attraktivt å seile med det såkalte «Cuba-flagget» – et rødt flagg med hvit stjerne – i akterstaget når du deltar i shorthandedregattaer. Det betyr at du har fullført tilsammen fem Watski Skagerrak TwoStar- eller Simrad OneStar-regattaer. Nå innføres det samme flagg- og «honnør»-systemet for Seilmakeren Doublehanded.

EM i Yngling Katastrofestart for de norske jentene

Det ble bokstavelig talt en svart dag for det norske Yngling-laget under åpningen av EM i Spania i dag. Etter en positiv åpning, røk forstaget i 2. seilas og i den tredje ble de flagget av for tjuvstart. Det betyr at de nå ligger nest sist.

Blir for tøft Eivind Melleby trekker seg fra Star-seiling uken før VM

Etter at nyheten sprakk om at seileresset Fredrik Lööf skal bli norsk, har Eivind Melleby tatt en tøff avgjørelse i dag. Han har bestemt seg for å trekke seg fra Star-satsningen for heller å takke ja til Klabbe Nylöfs tilbud om å seile Volvo Ocean Race.

EM i Yngling Tøff oppgave venter norske Yngling-jenter

I dag klokka 1100 startet EM for Yngling for damer der Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed skal forsvare de norske fargene. Mesterskapet går i Blanes i Spania, og 24 lag stiller til start i et knallhardt felt.

Verst tenkelig start for Ynglingjenene i EM

Etter de tre første seilasene ligger den norske Ynglingen bakerst i feltet. En DNF og OCS kan ødelegge mesterskapet for Siren Sundby & Co

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen