Søk i arkivet

Regatta

Bra, men enda et stykke frem for Stargutta

I dagens friske seilas lyktes det endelig for de norske seilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen. Med 11. plassen hentet de mange poeng i forhold til lagene foran seg, men det er ennå et stykke innen OL billettene kan skrives ut.

Helly Hansen Skagen Race blir web-begivenhet SEILtv sender «live» fra Skagen

Nå vil også de som sitter hjemme, få kunne ta del i opplevelsene og stemningen under Helly Hansen Skagen Race. SEILtv vil nemlig sende «live» fra innkomsten og havnen i Skagen etter at båtene er kommet i mål her på SEILmagasinet.no. Sendingen vil være unik i norsk regatta-sammenheng og strekke seg over flere timer.

Millet Musto Ski Yachting Baghdad til topps

Kristian Nergaard & Co i Melges og Karoline Gisholt & Co i 11 MOD gikk til topps i helgens Millet Musto Ski Yachting. Lett snødrev ut til start på lørdag ga en ekstra dimensjon til regattaen.

En nesten umulig oppgave

Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland står etter tre seilaser og halvgått løp foran sitt livs utfordring om de skal greie å kvalifisere seg til OL.

LodeStar i VM Nok en nedtur

Det ble dessverre nok en tung dag for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i VM i Star i Miami. På det verste var de nede på 77. plass.

LodeStar i Miami Tabbekvoten oppbrukt

Det er fire dager igjen av VM i Star og Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har ingenting å gå på lenger. Lørdag seilte de seg rett inn i et black flag.

Baghdad vant Musto-Millet Ski-Yachting

Vår ferske verdensmester i 5.5 meter Kristian Nergaard er ikke beskjeden. I helgens ski-yachting la laget hans igjen konkurrentene bak seg. foto Jens Wathne, Seilnyheter.no

Svart flagg for nordmennene i VM

Det gikk ille for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen da den andre seilasen i VM skulle starte idag. Nordmennene fikk svart flagg og ble dermed diskvalifisert fra seilasen. Trøsten var at de var ikke alene.

LodeStar mot OL Tung start i Miami

Nervene er i høyspenn i Miami etter dag en av VM i Star. LodeStar lå på 8. pllass på første toppmerke, men det var trangt i rundingen og gutta traff bøyen.  

LodeStar Kampen om OL-billetten

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er nervøse foran første dag av VM. Fredag skal de starte den avgjørende kampen om billetten til de olympiske leker i Kina. Alle de beste konkurrentene er på plass i Miami.

Idag smeller det

Idag går det første startskuddet i VM for Starbåter. Mesterskapet blir være eller ikke være når det gjelder OL deltakelse for nordmennene.

Ingen norske i topp ti på ISAF ranking

ISAF la igår ut den siste rankingen for OL klassene uten norske seilere i topp ti posisjoner. Etter svak Bacardi Cup falt det beste norske laget fra forrige ranking, Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i Star, fra 7. til 12. plass.

Størst i Ålesund noensinne

Omkring 300 jolleseilere ventes til Ålesunds Seilforenings største regattaarrangement noensinne.  Neste helg bliGiske arena for Norgescup for joller, med i grunnlaget for uttak til landslag. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen