Søk i arkivet

Regatta

Ynglinger på vei mot OL Fornøyd med VM

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed er godt fornøyd med sin innsats i VM for Yngling i Miami. Selv med to dårlige siste dager nådde de målene sine: OL kvalifisering og blant topp ti.

Nye forhandlere Bergensere satser på langtur

Fjord Marine i Bergen har utvidet sitt repertoar av seilbåter og hadde premiere på Feeling 39 på Dra til Sjøs forrige uke. De fikk mange interesserte om bord i langturbåten.

Vinterseiling i Bergen Flerskrogsmoro og MOB i Snøføyka

Det frisknet til under årets Snøføyka i Bergen og de to F 18 katamaranene som deltok fikk friske opplevelser med 15-20 knop gjennom vannet. Den ene katamaranen fikk seg endog et bad, og det samme gjorde en fordekksgast på Nikita, Banner 28.

Askøyseiler best i dramatisk Snøføyken regatta

Kollisjon og mann overbord etterfulgt av flere protester bidro til at gårsdagens Snøføyken regatta ble mer dramatisk enn planlagt. Best på banen ble Askøyseileren Bernt Svensen i sin Grand Soleil 40.

VM i Yngling Rett ut av finalen

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed kastet den konservative strategien over bord og endte med en diskvalifikasjon i den viktige medaljefinalen. Bunn av listen ble fasiten på en veldig bra VM-start.

Disk og tjuvstart ødela for jentene

En disk i gårsdagens 9. seilas og tjuvstart i dagens medaljefinale ødela for Ynglingjentene som dermed måtte ta til takke med 10 plass sammenlagt i VM. Men det holdt likevel til OL plass.

Vinterserie i Bergen Mer regn enn snøføyk

Seilerne i lørdagens utgave av Snøføyka har større sjanser for å få regn enn snø. Det er meldt om lite vind og plussgrader utenfor Bergen lørdag.

Frostbite 2008 Soon Seilforening med det 20. Frostbite

For 20. gang arrangerer Soon Seilforening treningsamlingen Frostbite og som vanlig skjer dette helgen etter påske. Rundt 100 ivrige jolleseilere ventes til samlingen. Påmeldingen har åpnet her på SEILmagasinet.no.

Venteliste til to regattaer allerede Deltagerlistene fylles opp til sesongens regattaer

Til tross for at det ennå er måneder igjen til regattasesongen skytes i gang for fullt, er påmeldingen i gang til flere regattaer. To av de mest populære er endog fulltegnet og har venteliste.

VM i Yngling Yngling-trioen sikret OL-plass

Det kan gå mot Siren Sundbys tredje OL-deltagelse, for i går nasjonskvalifiserte det norske Yngling-laget seg for OL i Beijing. De ligger på 5. plass i VM i Yngling, og de er dermed klare for medaljefinalen.

Ny rekord for Cammas

Franck Cammas og mannskapet på den 103 fot store trimaranen «Groupama3» har satt nok en delrekord på ferden jorden rundt. Nå er de raskest i verden på distansen Ushant-Cape Leeuwin.

Du kan være med på å bestemme Avstemning påvirker tema for shorthanded-treff

70 seilere møtte opp da det ble avholdt shorthanded-treff i januar. Nå er det duket for et nytt møte 5. mars, men hva dagsorden der skal inneholde, ønsker initiativtagerne Simen Løvgren og Halvor Seiløe Smith hjelp til å finne. Og det gjøres i form av en avstemning her på seilmagasinet.no.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen