Søk i arkivet

Regatta

Noreng i spansk «Færderseilas»

Petter Noreng drar neste uke til Spania for å delta in en 200 nm seilas rundt Ibiza. - Dette er spanjolenes Færderseilas, sier han til Seilas

Slingsby verdensmester - Tuv «Rookie of the year»

Australieren Tom Slingsby forsvarte sitt verdensmesterskap fra 2007 da han idag ble kåret til verdensmester i Laserklassen etter at dagens seilaser ble avlyst på grunn av forholdene. Norsk lyspunkt da Stian Tuv ble «Rookie of the year»

KNS etablerer vinterleir på Gran Canaria

10 brettseilere tilhørende KNS´ elitegruppe drar i vinterferien til Las Palmas på treningsleir.  Verdensmester Anders Løken og oppmannen fore brettseilerne i foreningen Ole-Anton Berntsen skal trene seilerne.

Fire poeng opp til bronse

Nok en god dag for Ynglinjentene i Miami. En plass opp og en igjen før jentene tar plass på pallen.

Vinterferie i Palamos Norsk delegasjon på 51 personer

22 norske optimistjolleseilere drar onsdag til Palamos i Spania for å delta i regattaen KABB Trophy 2008. Dette er en regatta med over 300 deltagere fra 22 nasjoner verden over, og med en delegasjon på totalt 51 personer vil nordmennene være et markant innslag.

VM i Yngling Sundby & Co holder seg

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seilte jevnt på mandag. Det blåste mye og jentene ligger fortsatt godt an til å nasjonskvalifisere til OL.

22 Optimister til Spania i dag

22 norske Optimistjolleseilere drar i dag til Palamos i Spania for å delta i regattaen KABB Trophy 2008.

Flott dag for Ynglingjentene

Etter dagens to seilaser meldte Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seg igjen på i medaljekampen under Verdensmesterskapet i Florida

Barcelona World Race Paprec Virbac vant dobbelmaraton

Jean-Pierre Dick og Damian Foxall har ledet Barcelona World Race siden de passerte spissen av Sør-Afrika. Mandag kveld gikk de i mål som suverene vinnere i Barcelona. Fem av de ni som startet er fortsatt med.

Kald rekord Ny Gotland Rundt rekord

Det er tydeligvis bare flerskrogsseilere som tør begi seg rundt Gotland på vinterstid. Nå har et tysk-svensk lag satt rekord rundt den svenske sommerøya i en Seacart 30.

VM i Laser 2008 Kristian Ruth: Gull, sølv, gull?

Kristian Ruth møtte idag opp på regattabanen for å seile i sølvfeltet, men fem minutter før start fikk han tilbudet om opprykk til gullfeltet. Hvordan kan det skje, da?

VM i Miami Ynglingene startet bra

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed leverte varene på første dag av VM i Yngling og er helt klar med i tetkampen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gullfinale for begge nordmennene

Etter protester og kontroversielle juryavgjørelser ble det plass også til Kristian Ruth i VMs gullfinale. Men nordmennene ligger langt bak argentineren som leder.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen