Søk i arkivet

Regatta

Transat Jaques Vabre: Stor utenlandsk kvote

Le Havre (SEILmagasinet): Engelske seilere har i mange år snakket om at det er på tide å bryte den franske dominansen innen shorthanded seiling. Franskmennene er fortsatt i flertall, men under Transat Jaques Vabre er det flere "utlendinger" enn noen gang.  

X-41 cup med pengepremie

Det blir 11 X-41 i Oslofjorden til sommeren. X-yachts og XPO vil i sammarbeid lage en klasseklubbserie med pengepremier.

ISAF dropper verdenscup

ISAF ble ikke enige med Grade 1 arrangøerene og dropper Verdensvupen i seiling som skulle starte allerede i januar neste år. Nå lanseres andre planer.

Watski Skagerrak TwoStar: Fullt!

Klokka 1701 – fire timer og ett minutt etter at påmeldingen startet – smatt den siste båten inn på deltagerlisten til Watski Skagerrak TwoStar. Nå er det opprettet venteliste.

Rekorden kan slås: 9 plasser igjen i Watski Skagerrak TwoStar 2008

Klokka 1525 – 2 timer og 25 minutter etter at påmeldingen åpnet – er det ni plasser igjen før det opprettes venteliste. Det betyr at rekorden på 3 timer og 4 minutter før det er fullbooket kan slås.

Watski Skagerrak TwoStar: 120 påmeldt etter en time

Etter en time hadde det lyktes 120 lag å melde seg på til Watski Skagerrak TwoStar, og fortsatt renner det inn med påmeldinger. Påmeldingen har ikke gått uten videreverdigheter, fordi den store pågangen skapte atskillige problemer for SEILmagasinets webleverandør.

Watski Skagerrak TwoStar: Påmeldingen er åpnet!

Kl 1300 åpnet påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar. 150 nasjonale plasser og 50 utenlandske plasser skal fylles. Regattaen går fra 18. til 22. juni med start fra Hankø.

Nye Europamestere etter apell: Soling-mesterne slovenske – ikke tyske

Under EM i Soling i Arendal i sommer ble tyskerne Thomas Maschkiwitz, Christian Oehler og Christoph Wossala kåret til europamestere. Det varte helt til nå. Europamesterne er fra Slovenia og heter Bostjan Antoncic, Sergey Pichugin og Gennadi Stakh.

Den nye AC-båten offentlig

Det er stor forskjell på den nye og den gamle AC-båten, og det er liten tvil om at båtene kommer til å bli raskere og mer spektakulær.

a1 Challenge: Interessert i rekordsetting?

Calle Hennix, initiativtakeren til trimaranen SeaCart30, søker etter en eventyrlysten seiler for Atlanterhavskryssing. Eneste du trenger er tid og lyst - og penger.

Regelen klar - konflikten løst?

Regelen for den nye 90 fots America´s Cup klassen ble kjent igår. Bak den står seks designere som representerer lagene som til nå har utfordret til seilasene i 2009. Blir Larry Ellison fornøyd nå?

Tvilsom disk i EM kostet Stargutta dyrt

Disken fra 13 plass i EM kostet laget mange plasser i sammedraget, sier Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i sitt nyhetsbrev

Jorden rundt-regatta for amatører

– Dette kan alle være med på, sier Tore Taraldsvik, som er eneste nordmann av  400 deltakere i jorden rundt-seilasen Clipper Race.

Nyhetsbrev

Gå til toppen