Søk i arkivet

Regatta

Magnus Andersen fra Nesodden vant årets Juletreseilas!

Tradisjonen tro: Den 45 Juletreseilasen i regi av Bergens Seilforening, gikk av stabelen i passe regn og lite vind. De ville jo blitt skuffet, alle de tilreisende optimsitjolleseilerne, hvis de kom til Bergen og Juletreseilas og det ikke skulle være litt regn!!

På vei til OL Lode Star i full trening

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har styrket laget i Miami med Karianne Melleby og lille Wenche. Neste uke er det dags for regatta.

Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup Nariida i ledelsen

Morten Bergesen, Knut Frostad og hans gamle Whitbread/VOR gjeng er nå på full fart over Atlanterhavet. De leder flåten på syv maxier med Nariida.

Ny båt for Stargutta

Starseilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen får ny båt fra Tyskland over nyttår og melder om gode treningsforhold og god backing fra støtteapparatet i Miami

Suser avgårde mot rekord

Det er langt igjen, men det går langt over forventning for Francis Joyon for øyeblikket. Han har snart vært på vei jorden rundt i en uke nå og ligger allerede over 600 nautiske mil foran skjema. 

Nariida i ledelsen

Etter tre dagers atlanterhavsseilas har den norske båten opparbeidet seg en pen ledelse på konkurrentene.

Joyon én dag foran rekorden

Etter seks dagers seiling ligger Francis Joyon mer enn ett helt døgn foran Ellen MacArthurs jorden rundt rekord, men med 19000 nm igjen å seile er det ennå for tidlig å diskontere noen rekord.

Atlantic Rally for Cruisers Shorts-seilas over Atlanteren

Det er nå varmt og behagelig om bord i LUFELIA etter mannskapets tøffe første-døgn der Terje Johannesen falt over bord. Livet har roet seg, og konkurranseinnstinktet er på topp. Båten ligger i tetsjiktet i klassen sin, og nå vurderer de å kvitte seg med en del vann, for å få båten til å gå fortere.

Seilmakeren Doublehanded Nå er det fullt

Etter gårsdagens artikkel om at det kun var ni plasser igjen i Seilmakeren Doublehanded ble det raskt fullt. Det er nå 100 påmeldte båter og ventelisten er etablert og teller allerede tre navn.

NORC og NORLYS samarbeider Ranking samler storbåt-seilerne

I 2008 kommer alle de beste storbåt-seilerne til å få sin egen ranking i Norge. Rankingregattaene er blitt fordelt mellom allerede eksisterende regattaer og på foreninger som har lang erfaring med å gjennomføre gode arrangementer. NORC og NORLYS, som samarbeider om rankingen, regner med i overkant av 40 båter i hver regatta.

America’s Cup Ellison fikk medhold

Golden Gate Yacht Club har fått medhold av den amerikanske domstolen, og dermed er den spanske utfordringen til America’s Cup ugyldig. Den offisielle utfordreren til det neste America’s Cup heter nå Larry Ellison.

Seilmakeren Doublehanded Kun få plasser igjen

Hvis du vil være med på Seilmakeren Doublehanded så er det ingen grunn til å sitte på hendene lenger. Det er nemlig bare ni ledige plasser igjen, og de blir garantert revet vekk i løpet av kort tid.  

Seiling på TV Sydney-Hobart på NRK

De som ikke fikk med seg Ola Strand Andersens Rolex Sydney Hobart eventyr tidligere i år har en ny mulighet tirsdag kveld. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen