Søk i arkivet

Regatta

Alt klart for 33. America´s Cup - nesten

Dommeren har talt og alt synes nå klart for en Deed of Gift match mellom Alinghi og BMW Oracle i 90 fots flreskrogsbåter. Kun en viktig detalj gjenstår.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Spennede deltagerliste i mangfoldig felt

Deltagerlisten i Watski Skagerrak TwoStar kan være verdt et studium, og den avslører at det tegner til å bli et meget spennende race med mange interessante båttyper og seilere.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Syv lag i gigantisk 50-fots oppgjør

Et gigantisk oppgjør – bokstavelig talt – blir det mellom de syv båtene over 50 fot som til nå er påmeldt i Watski Skagerrak TwoStar. I en av dem seiler ingen ringere enn Volvo Ocean race-sjefen Knut Frostad.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Rekordraske flerskrogbåter til Watski-start

Ni flerskrogbåter er påmeldt til Watski Skagerrak TwoStar, og blant dem er det to båter som virkelig kan by på rekorder.

Går rett forbi ventelisten Damene har rangen i Watski Skagerrak TwoStar

20 kvinner er til nå påmeldt i Watski Skagerrak TwoStar, men det fins kun ett rent damelag blant de ialt 209 lagene som per i dag utgjør deltagerliste og venteliste. Det vil arrangørene i Fredrikstad Seilforening stimulere til å få en endring på, og de har derfor besluttet at rene damelag rykker rett forbi ventelisten og inn på deltagerlisten.

EM i Zoom8 Norsk gull-kamp på Gardasjøen

Mens norske OL-håp kjemper om poeng og medaljer i New Zealand og på Mallorca, kjemper fremtidens norske seilerhåp om gull på Gardasjøen. I EM i Zoom8 er det norske seilere med i kampen om gull både i gutte- og jenteklassen. Siste seilas går i dag.

VM Laser Radial for damer Dårlig dag for Elin Samdal

Elin Samdal klarte ikke å følge opp den løfterike seilingen hun innledet VM for Laser Radial. I går var det bak i limet med et dystert jump nedover sammenlagtlisten som resultat.

Ruth tilbake for fullt

Laserne imponerer på Mallorca, Moberg klatrer og med Ynglingjentene går det rett på dunken. Det er fasit etter dagens seilaser

Medaljene glapp for Zoom 8 seilerne

EM 2008 i Zoom 8 er ferdig og det som igår så ut til å bli to medaljer for de norske seilerne endte med fjerdeplasser.

OL-uttagning i Princesa Sofia Laser-gutta eneste Mallorca-lyspunkt

– Stian Tuv og Kristian Ruth var de eneste lyspunktene på en heller svart, norsk dag. Men de to seiler til gjengjeld fantastisk, sier landslagssjef Espen Guttormsen. Men også den gleden hadde et skår; Kristian Ruth fikk to gule flagg for pumping og ble disket fra dagens andre seilas.

10 nye inn fra venteliste i Watski Skagerrak TwoStar Deltagerlisten fylles opp med nye navn

Fredrikstad Seilforening har besluttet å slippe inn 10 nye, norske lag fra ventelisten i Watski Skagerrak TwoStar. Det betyr samtidig at utenlandskvoten er redusert fra 40 til 30 båter. Fortsatt står det 29 båter på venteliste.

Breidangen Rundt 2008 Ranking gir rekorddeltagelse?

Det bør være duket for rekorddeltagelse i Breidangen Rundt i år. Regattaens LYS R-klasse teller med på NORC/NORLYS-rankingen i år. Tilsvarende for shorthanded-klassen, som gir poeng i SEILmagasinet Shorthanded Ranking. Det bør kunne lokke mange seilere weekenden 31. mai og 1. juni.

VM Laser Radial for damer Elin Samdal viser têt-potensiale

Med en 4. plass i gårsdagens eneste seilas i Laser Radial-VM, viste Elin Samdal at hun har potensiale til å seile helt i tet. Hun rundet samtlige merker blant de tre beste, og kun litt beslutningsvegring gjorde at hun tapte en plass inn mot mål.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen