Søk i arkivet

Regatta

Sail Melbourne 2008 Storseiling av Kristian Ruth

Kristian Ruth, Asker Seilforening, viser at formen er inne i Melbourne, Australia. Etter fire seilaser ligger Ruth på en femteplass, med store Laser-navn bak seg i feltet.

Ruth viser form i Melbourne

Sail Melbourne regattaen startet igår med tre norske deltakere i Laser og Finnjolle. Så langt er det bare laserseileren Kristian Ruth som imponerer, med han imponerer også til gangs.

Bedre for Stålstrøm

Etter en famlende åpning på mesterskapet gikk det bedre for Jannicke Stålstrøm i brettseilernes VM idag

Brettseilerenes VM igang

De olympiske brettseilerne startet sitt VM i New Zealand idag. Så langt har bare jentene kommet igang, med to seilaser gjennomført på åpningsdagen.

Seilmakeren Doublehanded Første utenlandske seiler på plass

Nederlenderen Huib Swets var på PR tur for 1000 Mile Race i Bergen forrige helg, og når han kom hjem så måtte han bare melde seg på til Seilmakeren Doublehanded. Det er mulig at også flere nederlendere melder seg på til tomannsregattaen.

Trøbbel for Joyon

Francis Joyon måtte i masten igår for å sikre styrbord vant. Nå må han seile til 75% av kapasitet

Rekord på gang Joyon tolv dager foran Ellen

Francis Joyon har vært på vei jorden rundt i 48 døgn og han har nå tilbake på den nordlige halvkule. Han ligger utrolige 12 døgn foran Ellen MacArthurs rekord. 

London Boat Show Fullspekket båtutstilling i London

London Boat Show ligger godt utenfor London sentrum, men gleden av å starte året med en tur til den engelske hovedstaden og litt seriøs båtprat lokker fortsatt mange nordmenn. I år er det mye å oppleve på båtutstillingen.

Simrad OneStar 2008 Påmeldingen åpner 30. januar

Påmeldingen til shorthanded-seilernes virkelige styrkeprøve, Simrad OneStar, åpner onsdag 30. januar kl 1200. – Vi kan tilby et fornyet regattaformat som er mer intensivt og byr på minst like store utfordringer som tidligere, sier Lars-Erik Larsen i Fredrikstad Seilforening.

Gjentok Optimist-bragden Norsk seiler ble mester i Australia

Harald Fæste fra Drøbaksund Seilforening vant i dag det åpne australske mesterskapet i Optimist – og det for andre året på rad. Mesterskapet gikk like utenfor Melbourne, og det deltok 53 båter fra 7 nasjoner.

Rekordene faller for Joyon

Francis Joyon passerte igår Ekvator på vei mot mål. Da hadde han satt rekorder på alle mellomdistansene jorden rundt og han ligger an til å slå Ellen MacArthurs solorekord med solid margin 

Veien til OL Beste så langt for Gundersen og Bovim

Den norske 49eren med Christopher Gundersen og Frode Bovim om bord endte til slutt på en 17. plass i VM i Melbourne, Australia. Det er deres beste plassering i internasjonal sammenheng. 

Veien til OL Peer med medaljemål

Peer Moberg kan se tilbake på et 2007 der alle hans Finn-jollemål ble nådd. Det neste nå er OL i Bejing og han fokuserer kun på trening og regattaer i lettvindsspekteret. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen