Søk i arkivet

Regatta

Tung dag for nordmennene i Bacardi Cup.

Mandag og 2. dag i Bacardi Cup bød på sol, varmt og lette østlige vinder. Som på søndag måtte det to generelle tilbakekallinger og svart flagg til for å sende den ivrige og 118 store starflåten av gårde.

Stargutta gikk rett i tet i Bacardi Cup

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen leder etter 1.dag i Bacardi Cup i konkurranse med 118 båter

Sonarkara avsluttet som de begynte, med seier

I konkurranse med de beste i klassen gikk KNS laget med Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Alexander Wang-Hansen bort og vant regattaen i St. Pertersburg i Florida. Kronen på verket kom med seieren i siste seilas. Her er rapporten fra laget.

5,5 meterne starter påskeferien på Bahamas idag

Verdens 5,5 m. elite starter påskefeiringen på forskudd, med Gullpokalseilaser, nasjonalt mesterskap og VM på Bahamas. Idag starter gullpokalen med nordmann i favorittsjiktet.

CB 66 i Volvo City Sailing

Volvo City Sailing bekrefter bilkonsernets interesse for å benytte seilsport som medium til å fremme markedsføringen av bilene. Regattaen er en spennende nykommer på terminlisten og  DU og laget ditt kan delta!

Nordmenn i spansk tomannsregatta

Nordmennene Petter Noreng og Bjørn Harald Kristiansen fullførte «200 millas a2» Altea-Ibiza-Formentera-Altea med stil. Av 34 i regattaen kom de to på 26. plass. Her er beretningen.

Knallstart for Sonarkara i ny båt

De tre Sonarseilerne fra KNS, Jostein Stordahl, Per Eugen Kristiansen og Aleksander Wang Hansen kunne vanskelig fått en bedre regattadebut med sin nye båt. Her er Aleksanders rapport

Volvo Cup 1 Melges 24 Solid åpning av TEAM TERRA

Peder Jahre & Co i Melges 24en TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING startet Volvo Cup 1 i Italia i dag. Laget åpnet sterkt – veldig sterkt.

Dårlig økonomi rammer seilerne Elin Samdal til VM uten trener

Tirsdag kommende uke setter Elin Samdal kurs for New Zealand og VM i Laser Radial. På flyet sitter hun alene, for Norges Seilforbund har ikke råd til å sende treneren hennes, Frank Kirkeland. – Jeg får nyte at jeg er der, og skal fokusere på det jeg kan, sier hun til SEILmagasinet.

Alicante blir topp, mener Frostad

Knut Frostad er allerede igang med jobben som toppsjef for Volvo Ocean Race. Nå har han vært i Alicante, der racet starter 11. oktober.

Ny rekord i år? Færder-påmeldingen er åpnet

Påmeldingen til årets Færderseilas ble åpnet i dag. Norges største regatta starter i år 13. juni, og påmeldingsfristen løper ut 2. mai.

Grønne tiltak på havet Mitt skip er lastet med vin

I disse miljøtider har seilskipene fått sin renessanse som fraktbåter igjen. Nå har franske vinprodusenter sendt sin vin over den engelske kanal med en gammel tremaster, og det er planer om å bygge nye store seilfrakteskip.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen