Søk i arkivet

Regatta

Frostad flytter til England

Knut Frostad pakker kofferten, tar med seg kjæresten og flytter til England i løpet av de kommende ukene. Han er klar for å samle en enorm mengde bonuspoeng på fly og sørge for at det blir et Volvo Ocean Race etter det som starter i oktober.

Ny Sonar ankommet Bærum Seilforening satser på handikapseiling

Bærum Seilforening satser på handikapseiling og foreningens første Sonar kom nylig til Sarbuvollen.

Sun Fast 3200 Cup Fortsatt muligheter for å seile Sun Fast 3200

Sun Fast 3200 Cup har mottatt flere søknader, men det er fortsatt mulig å melde seg på. Kanskje det er deg og din makker som disponerer en Jeanneau Sun Fast 3200 i årets Watski Skagerrak TwoStar?

Ingen rekord Groupama på taket

De hadde tenkt til å pushe 700 nautiske i døgnet de kommende dagene. I stede endte den 105 fot lange trimaranen Groupama på taket natt til mandag. Alle om bord kom fra ulykken uskadd.

Tar over etter Glenn Bourke Knut Frostad VOR-sjef

Ryktet om at Knut Frostad blir ny VOR-sjef viser seg å være mer enn et rykte. Da SEILmagasinet snakket med Frostad før helgen ville han ikke kommentere saken. Nå bekrefter Volvo Ocean Race at det blir norsk sjef for VOR-sirkuset.

Ynglinger på vei mot OL Fornøyd med VM

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed er godt fornøyd med sin innsats i VM for Yngling i Miami. Selv med to dårlige siste dager nådde de målene sine: OL kvalifisering og blant topp ti.

Nye forhandlere Bergensere satser på langtur

Fjord Marine i Bergen har utvidet sitt repertoar av seilbåter og hadde premiere på Feeling 39 på Dra til Sjøs forrige uke. De fikk mange interesserte om bord i langturbåten.

Vinterseiling i Bergen Flerskrogsmoro og MOB i Snøføyka

Det frisknet til under årets Snøføyka i Bergen og de to F 18 katamaranene som deltok fikk friske opplevelser med 15-20 knop gjennom vannet. Den ene katamaranen fikk seg endog et bad, og det samme gjorde en fordekksgast på Nikita, Banner 28.

Askøyseiler best i dramatisk Snøføyken regatta

Kollisjon og mann overbord etterfulgt av flere protester bidro til at gårsdagens Snøføyken regatta ble mer dramatisk enn planlagt. Best på banen ble Askøyseileren Bernt Svensen i sin Grand Soleil 40.

VM i Yngling Rett ut av finalen

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed kastet den konservative strategien over bord og endte med en diskvalifikasjon i den viktige medaljefinalen. Bunn av listen ble fasiten på en veldig bra VM-start.

Disk og tjuvstart ødela for jentene

En disk i gårsdagens 9. seilas og tjuvstart i dagens medaljefinale ødela for Ynglingjentene som dermed måtte ta til takke med 10 plass sammenlagt i VM. Men det holdt likevel til OL plass.

Vinterserie i Bergen Mer regn enn snøføyk

Seilerne i lørdagens utgave av Snøføyka har større sjanser for å få regn enn snø. Det er meldt om lite vind og plussgrader utenfor Bergen lørdag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen