Søk i arkivet

Regatta

Ny rekord over Atlanteren

Pierre-Yves Moreau og Benoit Lequin slo mandag verdensrekorden over Atlanteren med sin 20 fots katamaran.

Nytt lag klart til Volvo Ocean Race

Med annonseringen av det irske Green Team er idag antallet båter i det kommende Volvo Ocean Race nådd syv. Glenn Bourke antyder at det kan bli flere på grunn av usikkerheten om America´s Cup

Årsmøte i NORLYS Book inn i NORLYS

Karl Otto Book ble nyvalgt medlem av NORLYS styret under mandagens årsmøte på Gardermoen. Han skal jobbe med å få båtforhandlerne til å levere LYS-nøkkelferdige båter og for at LYS skal bli sterkere og enklere. 

Plutselig dukket en sort finne opp: Kristian Ruth møtte hai på trening!

– Jeg lå og surfet på en kjempebølge da jeg plutselig så en stor, svart finne ved siden av meg. Spørsmålet for med ett gjennom hodet mitt: Delfin? Hai? Delfin? – Hai!! Det var en 2–3 meter lang hai som svømte rett ved siden av meg, forteller Kristian Ruth, som fikk seg en seilopplevelse utenom det vanlige.

Nytt mastebrekk i Barcelona World Race

Jeremie Beyou raporterte like etter midnatt mastebrekk på «Delta Dore». Dette er det andre mastebrekket på kort tid, mens en tredje båt, «Estrella Damm» er på vei til Cape Town med rorskader.

Nisseseilas Stille nisser på Hjellestad

Det ble nesten like lite vind som det var spådd for alle som seilte Nisseseilasen i Bergen på lørdag.  

Spent på NORLYS oppmøte

Etter det første året med normaldrift er NORLYS leder Håvard Ravn Ottesen spent på hvor mange seilere som dukker opp på kveldens årsmøte på Gardermoen. 

2. plass i Commoderes Cup Skadet arm stoppet ikke det norske Star-håpet

Star-seilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen viste at de er i rute med tanke på den forestående kampen om de gjenstående OL-plassene i Beijing. Denne helgen seilte de inn til sølv i Commodores Cup i Miami – en skadet arm til tross.

Topplassering i USA for Stargutta

Den norske Star-duoen Melleby/ Mørland Pedersen innfridde alle forventningene denne helgen og seilte inn til sølv i Commodores Cup i Miami

IDEC rekord til Kapp det Gode Håp

Bare Orange II, Bruno Peyrons bemannede 120 fots katamaran har seilt raskere enn Francis Joyon har gjort alene til Kapp det Gode Håp. I forhold til Ellen MacArthurs solorekord ligger han mer enn fire døgn foran

EM i ORC International til Gøteborg

Göteborg Kungliga Segel Sällskap inviterer til EM for ORC International 3.-9. august 2008. Dermed blir IMS seilaser en saga blott.

Bertarelli endelig på banen

America´s Cup sirkuset vil ingen ende ta. Nå vil forsvareren Ernesto Bertarelli endre hele fundamentet for seilasene og han har fått med seg New York Yacht Club i prosessen. For den virkelig interesserte følger her Bertarells erklæring sammen med en melding fra NYYC.

Nariida først i mål, men ikke på korrigert tid

Nariida var mer enn et døgn foran neste båt i mål, men aktenfra kom konkurrentene med mer vind. Dermed holdt det ikke fo seier på korrigert tid for den norske båten.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen