Søk i arkivet

Regatta

VM i Yngling Sundby & Co holder seg

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seilte jevnt på mandag. Det blåste mye og jentene ligger fortsatt godt an til å nasjonskvalifisere til OL.

22 Optimister til Spania i dag

22 norske Optimistjolleseilere drar i dag til Palamos i Spania for å delta i regattaen KABB Trophy 2008.

Flott dag for Ynglingjentene

Etter dagens to seilaser meldte Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed seg igjen på i medaljekampen under Verdensmesterskapet i Florida

Barcelona World Race Paprec Virbac vant dobbelmaraton

Jean-Pierre Dick og Damian Foxall har ledet Barcelona World Race siden de passerte spissen av Sør-Afrika. Mandag kveld gikk de i mål som suverene vinnere i Barcelona. Fem av de ni som startet er fortsatt med.

Kald rekord Ny Gotland Rundt rekord

Det er tydeligvis bare flerskrogsseilere som tør begi seg rundt Gotland på vinterstid. Nå har et tysk-svensk lag satt rekord rundt den svenske sommerøya i en Seacart 30.

VM i Laser 2008 Kristian Ruth: Gull, sølv, gull?

Kristian Ruth møtte idag opp på regattabanen for å seile i sølvfeltet, men fem minutter før start fikk han tilbudet om opprykk til gullfeltet. Hvordan kan det skje, da?

VM i Miami Ynglingene startet bra

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed leverte varene på første dag av VM i Yngling og er helt klar med i tetkampen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gullfinale for begge nordmennene

Etter protester og kontroversielle juryavgjørelser ble det plass også til Kristian Ruth i VMs gullfinale. Men nordmennene ligger langt bak argentineren som leder.

2 x 12 for Ynglingjentene

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed fikk en fin start på VM. Oppfølgingen ble ikke like god.

I mål etter 92 døgn

Etter 92 døgn, åtte timer, 49 minutter og 49 sekunder gikk Paprec Virbac i mål i Barcelona etter å ha ledet nesten hele løpet rundt jorden. Dermed har Barcelona World Race fått sine første vinnere og du kan se videoen her

VM i Laser Feil merke sendte Ruth ut

- Syns jeg seilte veldig bra, men er veldig misfornøyd, sier Kristian Ruth som søndag bommet på muligheten til å komme i gullfinalen. Stian Tuv seilte bra.

Tre seilaser i gampevind

Idag fikk arrangøren avviklet tre seilaser under Laser VM i Terrigal. Men det ble mye vind for enkelte.

Ynglingjentene med OL plass i sikte

VM for Ynglinger startet i Miami idag. De norske Ynglingjentene fikk en fin start på mesterskapet og er så langt best av nasjonene som kjemper om kvoteplass til OL.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen