Søk i arkivet

Regatta

OL-uttagning i Princesa Sofia Kristian Ruth og Peer Moberg topp 10

Under vanskelige vindforhold under påskeseilasene på Mallorca våknet Peer Moberg i Finnjolle og seilte seg opp til en 8. plass sammenlagt. Og i Laser tok Kristian Ruth atter OL-kommandoen over Stian Tuv. Begge fortsetter imidlertid å imponere.

Samdal i gullfinale

Elin Samdal kvalifiserte seg blant de 58 seilerne som får være med i gullfinalen under VM i Laser Radial, men etter en bra åpning har det dessverre gått nedover på listene for Fredrikstadjenta

Norsk E-jolle sølv på Gardasjøen

Den 10TH TORBOLE EUROPE MEETING ble avsluttet denne uken etter tre dagers   seiling. Ti av de i alt 144 E-jollene i regattaen var norske og ved siden av Håkon Vestbys sterke 2. plass var det også grunn til å glede seg over andre norske resultater. 

Alt klart for 33. America´s Cup - nesten

Dommeren har talt og alt synes nå klart for en Deed of Gift match mellom Alinghi og BMW Oracle i 90 fots flreskrogsbåter. Kun en viktig detalj gjenstår.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Spennede deltagerliste i mangfoldig felt

Deltagerlisten i Watski Skagerrak TwoStar kan være verdt et studium, og den avslører at det tegner til å bli et meget spennende race med mange interessante båttyper og seilere.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Syv lag i gigantisk 50-fots oppgjør

Et gigantisk oppgjør – bokstavelig talt – blir det mellom de syv båtene over 50 fot som til nå er påmeldt i Watski Skagerrak TwoStar. I en av dem seiler ingen ringere enn Volvo Ocean race-sjefen Knut Frostad.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Rekordraske flerskrogbåter til Watski-start

Ni flerskrogbåter er påmeldt til Watski Skagerrak TwoStar, og blant dem er det to båter som virkelig kan by på rekorder.

Går rett forbi ventelisten Damene har rangen i Watski Skagerrak TwoStar

20 kvinner er til nå påmeldt i Watski Skagerrak TwoStar, men det fins kun ett rent damelag blant de ialt 209 lagene som per i dag utgjør deltagerliste og venteliste. Det vil arrangørene i Fredrikstad Seilforening stimulere til å få en endring på, og de har derfor besluttet at rene damelag rykker rett forbi ventelisten og inn på deltagerlisten.

EM i Zoom8 Norsk gull-kamp på Gardasjøen

Mens norske OL-håp kjemper om poeng og medaljer i New Zealand og på Mallorca, kjemper fremtidens norske seilerhåp om gull på Gardasjøen. I EM i Zoom8 er det norske seilere med i kampen om gull både i gutte- og jenteklassen. Siste seilas går i dag.

VM Laser Radial for damer Dårlig dag for Elin Samdal

Elin Samdal klarte ikke å følge opp den løfterike seilingen hun innledet VM for Laser Radial. I går var det bak i limet med et dystert jump nedover sammenlagtlisten som resultat.

Ruth tilbake for fullt

Laserne imponerer på Mallorca, Moberg klatrer og med Ynglingjentene går det rett på dunken. Det er fasit etter dagens seilaser

Medaljene glapp for Zoom 8 seilerne

EM 2008 i Zoom 8 er ferdig og det som igår så ut til å bli to medaljer for de norske seilerne endte med fjerdeplasser.

OL-uttagning i Princesa Sofia Laser-gutta eneste Mallorca-lyspunkt

– Stian Tuv og Kristian Ruth var de eneste lyspunktene på en heller svart, norsk dag. Men de to seiler til gjengjeld fantastisk, sier landslagssjef Espen Guttormsen. Men også den gleden hadde et skår; Kristian Ruth fikk to gule flagg for pumping og ble disket fra dagens andre seilas.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen