Søk i arkivet

Regatta

«Nariida» klar til start imorgen

Frisk vind fra nord og nordøst venter de syv maxibåtene som imorgen legger ut fra Tenerife i regatta over Atlanterhavet. En av dem er norske «Nariida».

Dropper ARC

I morgen starter ARC. Rolf Myr er på vei til Karibia, men synes det er bortkastede penger å delta i ARC.

Fram XVI lagt ut for salg

Mange av Kong Haralds gamle båter har funnet norske kjøpere, men det er ikke sikkert at Fram XVI finner veien til Norge. Nå er kongens TP52 lagt ut for salg.

Knut Espen Solberg - Tidsspørsmål før større isulykke

Knut Espen Solberg, en av Norges mest erfarne isseilere, mener det bare er et tidsspørsmål før en større cruiseulykke skjer i Antarktis eller i Arktis. Fredag krasjet et cruiseskip i Antarktis og alle passasjerene har nå gått i livflåten.

Solo jorden rundt non stopp Joyon setter avgårde

Francis Joyon starter sitt jorden rundt rekordforsøk fredag morgen. Thomas Coville kommer seg ikke avgårde på grunn av hydraulik problemer, og han venter i stede på neste værvindu. 

Joyon starter idag

Franskmannen Francis Joyon starter idag på sitt rekordforsøk jorden rundt non stop solo. Han skal forsøke å ta tilbake rekorden Ellen MacArthur tok fra ham for to år siden

Ny 24 timers rekord

World Speed Sailing Record Coiúncil har godkjent en ye 24 timers rekord

America's Cup utsatt

Da Alinghi ikke godtok det siste utspillet fra BMW Oracle og tre andre utfordrere ble i realiteten America´s Cups fremtid kastet ut i det uvisse

America’s Cup Utsatt inntil videre

Da er endelig ryktet om utsettelse av Americas Cup bekreftet. Alinghi har akkurat gått ut med en pressemelding der de har utsatt det 33. Americas Cup i Valencia på ubestemt tid.  

Søndagene booket for Zoom8-seilere

De aller fleste søndagene i hele vinter er allerede booket for en gruppe Zoom8-seilere. Da er det seiling på vannet og i helgen fikk de kjørt seg i Son.

Onorato AC utfordrer

Vincenzio Onoratos «Mascalzone Latino» blir den 7. utfordreren til America´s Cup 2009 selv om ingen idag med sikkerhet kan si når neste regatta finner sted. Onoratos utfordring er overraskende også i lys av hans åpenhjertige kritikk av de nye reglene.

Transat Jacques Vabre Tett blant Open 60ene

Tirsdag ettermiddag begynte de første Open 60ene å renne inn over TJV startlinjen i Brasil. Franske Michel Desjoyeaux og Manu le Borgne på Foncia vant prestisjekampen i Open 60 klassen. De gjorde det dessuten med stil. 

Team Tuv mot OL i Laser Ingen blir best alene

Stian Tuv og Kristian Ruth er i Australia og trener for OL-deltagelse i Laser. Nå er det slik at det eventuelt bare er én av treningskameratene som får OL-billett, men SEILmagasinet sørger for at begge i alle fall får reise til OL i 2008.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen