Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008-09 Stockholm på VOR kartet

Ericsson Racing Team fikk det som de ville og dermed blir Stockholm den siste stopp over havnen i det neste Volvo Ocean Race. 

Acura Key West 2008 Kjus åpnet langt bak

  Lasse Kjus og hans mannskap åpnet Acura Key West langt bak i feltet og ligger på en sammenlagt 32. plass etter tre runder.

Jevnt og tøft i Laser Radial Nå starter Elin Samdals kamp om OL-plassen

Det skal noe til å stikke seg frem i Laser Radial-klassen, men 28. januar vil Elin Samdal få svar på om vintertreningen på Kanariøyene har gitt resultater. Da starter Rolex Miami OCR 2008 hvor det blir har kamp om plasseringene.

Femteplass til «norsk» Clipper-båt

Båtene i Clipper Race er nå kommet til Keppel Bay Marina, Singapore, etter å ha seilt fra Western Australia.

Moberg godt igang

Finn Gold Cup, Finnjollenes VM startet i Melbourne idag og vår mann fikk en fin start på mesterskapet

Siste stopp Stockholm

Volvo Ocean Race bekreftet idag at Stockholm blir  siste havn før regattaen avsluttes i St. Petersburg.

Jules Verne rekordforsøk Klare for neste rekord

Ikke før en ny rekordholder har gått i land er det dags for en ny jakt jorden rundt. Nå er det non stopp med fullt fransk mannskap som skal ut på tur.

Endelig sikkerhetsavklaring Vestlandet først på sikkerhetsballen

Det tok ikke lang tid etter at NSF endelig hadde godkjent en gruppe kursholdere innen sikkerhetsopplæring til at de første kursene var klare. Thorvald Haaberg, tidligere regattasjef i Shetland Race, har hatt kursplanene for Bergen og Stavanger liggende lenge. 

America’s Cup Oracle spar ut penger

Larry Ellison og Oracle Racing Team har satt i gang byggingen av en ny AC90 og en AC-katamaran for å være sikre på at de skal være klare for alle muligheter i det som nå stort sett er advokatenes Americas Cup. 

Ikke snakk om vinterdvale Travel vinter for Optimist-seilerne

De som måtte tro at landets Optimist-seilere har gått i vinterhi, må tro om igjen. Allerede kommende weekend setter en gruppe seilere kurs for Mallorca.

Kiting på fjeller Regatta à la Finse

Seilsportmiljøet er absolutt i live på vinteren. Denne helgen var det kite-samling på Finse og Knut Espen Solberg, en av pionerene innen kitemiljøet, holdt også sitt foredrag som det smeltende arktis.

Doyle-Lyngør TwoStar Ny shorthanded-regatta på Sørlandet

Mens vintermørket lå ganske tungt over Sørlandet, så en ny shorthanded-regatta dagens lys 18. januar. Da bestemte representanter fra Risør, Tvedestrand og Lillesand Seilforeninger seg – sammen med seilloftet Doyle – for å arrangere Doyle-Lyngør TwoStar 13. juni 2008.

Acura Key West 2008 Kjus satser på lite vind (?)

Lasse Kjus og mannskapet har ligget i hardtrening i Miami i forkant av Acura Key West som startet mandag. Men svøming er vel ikke en egen gren i Melges 24 klassen? 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen