Søk i arkivet

Regatta

Ledd i NORSTEAM-satsingen: NSF ønsker flere NM i storbåtseiling

Går det den veien seilforbundet ønsker, vil flere storbåtseilere kunne kalle seg norgesmestre i fremtiden. Flere NM er en del av den varslete satsingen og det økte fokuset på storbåtseiling seilforbundet har.

NORSTEAM-prosjektet: NSF vil satse på shorthandedseiling

– Shorthandedseiling er helt klar en del av Norges Seilforbunds satsingsområde, slo Pål Karsten Fevang, da han presenterte seilforbundets nye planer for storbåtseilingen i Norge.

Seilforbundets rolle er tosidig – Vi må både være politi og pådrivere

– Norges Seilforbunds oppgave er å legge forholdene tilrette for at det skal være gøy og trygt å seile. Det innebærer at vi må være både politi og pådrivere, sier Pål Karsten Fevang, styremedlem i Norges Seilforbund, i forbindelse med lanseringen av forbundets nye satsing på storbåtseiling – NORSTEAM.

OL ikke lenger det eneste målet Norges Seilforbund vil satse stort på storbåtseiling

På samme måte som de satser på jolleseiling og OL, ønsker Norges Seilforbund nå også å satse på storbåtseiling på lik linje. Gjennom prosjektet NORSTEAM håper de å få til en utviklingsmodell og en karrierestige for seilere som satser på denne typen seiling.

Miami Olympic Regatta Solid Lode-start i Miami

Aggressiv start og litt lavere puls ute på banen var dagens strategi for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i Miami Olympic Class Regatta. Det ga uttelling.

Solid start for Stargutta i Miami

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen var best av de norske seilerne da Miami Olympic Regatta startet igår. Men også Ynglingjentene glimtet til

Moberg ni i VM

Finn Gold Cup, Finnjollenes VM, ble avsluttet med medaljefinale i Melbourne idag. Regattaen bekreftet at Peer Moberg er i rute mot OL.

Sensasjonell seiling av Star-gutta

Om Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen hadde klaff på åpningsdagen, blekner denne i forhold til resultatene andre dag i Miami.

Watski 2star Baltic TwoStar-feberen sprer seg til Östersjøen

I fem år har shorthanded-seiling vært en populær form for seiling her i Norge. Nå har også svenskene våknet, og Watski Skagerrak TwoStar har fått en slektning i Östersjøen: Watski 2star Baltic.

Simrad OneStar 2008 To etapper på nye baner

Notice of Race – den offisielle innbydelsen til Simrad OneStar 2008 er nå klar, og onsdag kl 1200 åpner påmeldingen. Årets største nyhet vil være et nytt baneområde som vil gi mer mer variert seiling.

Bra av Erikstad i Florida tross tjuvstart

Midwinter regattaen i Florida var 2.4 meter seilernes generalprøve foran regattaen for OL klassene som starter i Miami til uken. Bjørnar Erikstad klarte seg bra tross tjuvstart og disk fra 1. plass.

Moberg klar for medaljefinalen

Med en bra avslutning på kvalifiseringsseilasene sikret Peer Moberg seg idag plass i medaljefinalen under Finn Gold Cup, Finnjollenes VM.

Regatta i ytre Oslofjord neste helg

En guttetur har blitt til en regatta hvor over ti båter stiller.  Starten går fredag 1. februar.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen