Søk i arkivet

Regatta

Seilmakeren Doublehanded Første utenlandske seiler på plass

Nederlenderen Huib Swets var på PR tur for 1000 Mile Race i Bergen forrige helg, og når han kom hjem så måtte han bare melde seg på til Seilmakeren Doublehanded. Det er mulig at også flere nederlendere melder seg på til tomannsregattaen.

Trøbbel for Joyon

Francis Joyon måtte i masten igår for å sikre styrbord vant. Nå må han seile til 75% av kapasitet

Rekord på gang Joyon tolv dager foran Ellen

Francis Joyon har vært på vei jorden rundt i 48 døgn og han har nå tilbake på den nordlige halvkule. Han ligger utrolige 12 døgn foran Ellen MacArthurs rekord. 

London Boat Show Fullspekket båtutstilling i London

London Boat Show ligger godt utenfor London sentrum, men gleden av å starte året med en tur til den engelske hovedstaden og litt seriøs båtprat lokker fortsatt mange nordmenn. I år er det mye å oppleve på båtutstillingen.

Simrad OneStar 2008 Påmeldingen åpner 30. januar

Påmeldingen til shorthanded-seilernes virkelige styrkeprøve, Simrad OneStar, åpner onsdag 30. januar kl 1200. – Vi kan tilby et fornyet regattaformat som er mer intensivt og byr på minst like store utfordringer som tidligere, sier Lars-Erik Larsen i Fredrikstad Seilforening.

Gjentok Optimist-bragden Norsk seiler ble mester i Australia

Harald Fæste fra Drøbaksund Seilforening vant i dag det åpne australske mesterskapet i Optimist – og det for andre året på rad. Mesterskapet gikk like utenfor Melbourne, og det deltok 53 båter fra 7 nasjoner.

Rekordene faller for Joyon

Francis Joyon passerte igår Ekvator på vei mot mål. Da hadde han satt rekorder på alle mellomdistansene jorden rundt og han ligger an til å slå Ellen MacArthurs solorekord med solid margin 

Veien til OL Beste så langt for Gundersen og Bovim

Den norske 49eren med Christopher Gundersen og Frode Bovim om bord endte til slutt på en 17. plass i VM i Melbourne, Australia. Det er deres beste plassering i internasjonal sammenheng. 

Veien til OL Peer med medaljemål

Peer Moberg kan se tilbake på et 2007 der alle hans Finn-jollemål ble nådd. Det neste nå er OL i Bejing og han fokuserer kun på trening og regattaer i lettvindsspekteret. 

Norsk Optimistjolleklubb tenker nytt Alder ut – modenhet inn i ny klasseinndeling i Optimist

Norsk Optimistjolleklubb (NOK) går nye veier når de til neste sesong rokker ved den godt innarbeidete aldersbestemte klasseinndelingen. I 2008 spiller alderen mindre rolle for hvilken klasse det skal seiles i. Det nye kriteriet er hvor du er på utviklingsstigen som seiler, og de nye klassene heter C, B og A.

17 plass til Gundersen og Bovim

Det norske 49er paret Christopher Gundersen og Frode Bovim oppnådde det de kom for under årets VM for 49ere i Melbourne. OL plassen er sikret.

Acura Key West 2008 Kjus i kronprinslag

Lasse Kjus har havnet i godt selskap i Acura Key West 2008. De har blitt tatt ut til å seile på samme lag som Kronprins Frederik av Danmark.

SubSea 7 Nyttårsseilas Express seier i perfekte forhold

En dag etter skjema for Subsea 7 - Nyttårsseilasen ga perfekte forhold med enkelte solgløtt for Stavanger-seilerne. Det ble Expressene som dominerte pallen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen